Celebs

WOW! Temptation-ster Megan Desaever is onherkenbaar na transformatie

Nicoline
megan-desaever

Binnenkort zal Temptation-ster Megan Desaever vermoedelijk haar reality-comeback maken in het programma Ex On The Beach. Echter is het nog maar de vraag of we haar nog wel zullen herkennen. Herken jij Temptation’s Megan Desaever nog?

Megan Desaever Temptation Island

Doet de naam Megan Desaever een belletje rinkelen? Dat zou heel goed kunnen, de realityster deed namelijk in 2018 samen met haar vriend Kevin mee aan het programma Temptation Island. Echter liep die vrij slecht af voor de twee. Kevin kan je misschien kennen van zijn legendarische uitspraak: “De kaas komt uit haar oren”. Nadat Kevin Megan slecht behandelde papte ze flink aan met verleider Joshua, waarmee ze zelfs op camera het bed deelde. Na afloop van het programma bleven deze twee nog eventjes daten.

Reality-comeback

Inmiddels is Megan al een tijdje single, maar gaan er wel geruchten rond dat ze het gezellig heeft gehad met Dennis Roos van Ex On The Beach, wat een eventuele deelname zou bevestigen. Geen wonder dat meerere bronnen stellen dat Megan binnenkort een reality-comeback gaat maken in het EOTB seizoen van 2023. Op de bevestiging moeten we nog even wachten, maar wij hebben Megan in ieder geval maar even opgezocht. En wat blijkt? Megan is bijna onherkenbaar!

Lees ook:
OMG! Zo ziet Lena eruit na het verwijderen van haar lipfillers

Transformatie

Terwijl we (blijkbaar) al even op de Instagram van Megan waren gestuit, kwamen we tot de realisatie dat de dame op de foto’s niet Megans zus is, maar zijzelf. De prachtige realityster heeft namelijk aardig wat transformaties ondergaan. Zo wisselt ze om de haverklap van de ene naar de andere trendy haarstijl en zien we dat Megan vrij open is over andere cosmetische ingrepen die ze heeft laten doen. Zo heeft ze ondermeer haar lippen laten doen, maar lijkt haar lichaam ook te zijn veranderd in vergelijking met vroeger. Herken jij Megan nog?

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @desaevermegan__