Celebs

Megan reageert voor het eerst op belastingrel: ‘Heb geen fraude gepleegd’

temptation-megan-fraude

Megan Desaever heeft zichzelf enorm in de nesten gewerkt door openlijk toe te geven dat ze geen belasting betaalt over haar inkomsten. En daarvan heeft ze de gevolgen inmiddels wel gemerkt. Megan reageert nu voor het eerst zelf op deze belastingrel.

Megan Desaever

Megan Desaever verdient met het verkopen van pikante kiekjes via OnlyFans wel meer dan alleen een leuk zakcentje. Ze leeft van het enorme bedrag wat ze daarmee verdient, maar vertelde ook openlijk in een interview met Rumag dat ze hier geen belasting over te betaalt. “Als je je belastingen correct aangeeft, is de helft weg. Dat vind ik gewoon oneerlijk. Ik was sowieso al van plan om naar Dubai te verhuizen, omdat mijn broer daar al zit, en daar is het gewoon belastingvrij”, aldus Megan.

Belastingdienst

De uitspraken van Megan werden haar in België niet in dank afgenomen, en het duurde dan ook niet lang voordat de belastingdienst zich ermee ging bemoeien. Enkele dagen na haar uitspraken werd ze van haar bed gelicht door controleurs. “Mijn zus probeerde nog te zeggen dat ik niet thuis was, maar ze hadden een huiszoekingsbevel.” De telefoon van Megan werd ingenomen en ze moest op het bureau in Brugge verschijnen. Oei!

Lees ook:
EMIDJ-Lena heeft spijt van operatie: ‘Mijn lichaam is verminkt’

Belastingrel

In het tv-programma Play Café getuigt ze over dit bezoek van de fiscus. Zo zegt ze het allemaal maar ‘overdreven heisa’ te vinden. “Ik snap de reactie van sommige mensen, maar ze zien het erger in dan het eigenlijk is. BTW wordt bijvoorbeeld automatisch afgetrokken op het platform (OF). En op hetgeen ik verder nog overhoud, maak ik gewoon heel veel onkosten. Ik reis bijvoorbeeld heel vaak, ik moet vaak nieuwe lingerie kopen en ik heb een personal trainer. Ik hou dus amper belastingen over. Op hetgeen dat overblijft, betaal ik wél belastingen”, vertelt Megan. “Voor de politie aan mijn deur stond hebben we nog geprobeerd om mijn belastingen in te dienen, maar ik kon niet inloggen op Itsme. Ik heb geen belastingen ingediend dit jaar, dus ik heb geen fraude gepleegd. Ik heb ook gezegd dat ik bereid ben om de belastingen te betalen die ik verschuldigd ben.”

View post on TikTok

Beeld: Instagram: @deseavermegan__

Must reads 👀