News

Temptation-Lester onthult: heeft hij nog contact met de singles?

miriam over relatie met lester

Het vierde seizoen van Temptation Island: Love or Leave is alweer voorbij. Alle koppels zijn nog steeds bij elkaar en niet een van de deelnemers is de mist in gegaan. Ook Lester en Miriam zijn nog steeds dolgelukkig met elkaar. In een interview met Nick Eshuis vertelt Lester of hij nog contact heeft met de singles.

Lester & Miriam

De 27-jarige Lester en 21-jarige Miriam zijn tweeënhalf jaar samen en deden samen mee aan de ultieme relatietest. Het koppel deed mee aan dit avontuur, omdat Miriam extreem jaloers kan zijn. Miriam gaf haar vriend Lester ook allerlei regels mee. Zo mocht hij de vrijgezelle dames niet aanraken en zelfs niet te aardig tegen ze doen. Lester gaf ook aan dat hij dit niet heel fijn vond en hij hoopte dat Miriam door dit avontuur minder jaloers zou worden.

Tijdens het laatste kampvuur werden de twee weer met elkaar herenigd. Helaas kreeg Miriam wel een beeld te zien van Lester die bij Marisol in bed kroop en zelfs aan haar vroeg of ze haar topje uit wilde doen. Gelukkig zijn ze er alsnog samen uitgekomen en zijn ze nog steeds smoorverliefd op elkaar. In een interview met Nick Eshuis vertelt Lester of hij nog contact heeft met de singles van Temptation Island.

Lees ook: 
Wanneer verschijnt er een nieuw seizoen van Temptation Island?

Heeft Lester nog contact met singles van Temptation?

Miriam en Lester waren uitgenodigd voor een Mcdate met Nick Eshuis. Nick hield zich niet in en vroeg het koppel alles wat hij wilde weten. Zo was Nick benieuwd naar hun Temptation Island avontuur en wilde hij weten of Lester nog wel eens contact heeft met een van de single dames. “Nee niemand, sommige hadden mij wel nog een berichtje gestuurd met: ‘hoe is het nu met je’, maar verder niets”, vertelt Lester.

Daarnaast vroeg Nick zich ook af of Miriam en Lester nog contact hebben met de andere koppels. “Ik spreek Mitch nog wel eens”, geeft Lester aan. “Ja, Mitch is heel leuk”, vult Miriam aan. Het koppel is ieder geval druk bezig met hun toekomstplannen en hopen binnenkort de volgende stap in hun relatie te zetten. Wij wensen ze beide heel veel geluk.

Watch on YouTube

Beeld: Videoland: Temptation Island: Love or Leave