Films & Series

Yes! Vanaf vandaag staat Temptation Island op Videoland

bruiloft mitch en iris

Alle reality-lovers zitten er al weken klaar voor, maar vandaag is de dag dan eindelijk hier! Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is vanaf vandaag te zien op streamingdienst Videoland.

Temptation Island

De fans hebben er weer een poos op moeten wachten, maar vandaag is het dan eindelijk zover. Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is vanaf vandaag (30 maart) te streamen op Videoland. De dappere koppels zijn bekend en de singles zijn heter dan ooit. Dit belooft weer een spicy seizoen vol drama en sensatie! Elk jaar weten de makers het weer interessant te maken voor de kijkers thuis en spannend voor de desbetreffende koppels die meedoen aan de ultieme relatietest. Wij zijn enorm benieuwd wat het programma dit jaar voor de deelnemers in petto heeft! Het hilarische presentatiekoppel Monica Geuze en Kaj Gorgels zijn ook weer van de partij en helpen de stellen er doorheen met gemeend relatieadvies.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Videoland deelt beelden Temptation Island: ‘Dit is geen goed nieuws’

Voorproefje

Gelukkig heeft Videoland ons niet volledig in het donker gelaten en deelt alvast een aantal beelden van het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Er zijn alweer genoeg spraakmakende opmerkingen en uitspraken voorbij gekomen. De koppels beginnen enorm zelfverzekerd aan dit spannende avontuur in Mexico en hebben alle vertrouwen in hun partner. Als dat maar goed gaat…

View post on Instagram
 
Beeld: videoland