Films & Series

Het nieuwe seizoen van Temptation Island USA staat op Videoland

temptation island usa

Wij zijn enorm fan van het populaire programma Temptation Island. Het huidige seizoen is helaas alweer afgelopen, maar gelukkig is er ook goed nieuws voor de fans. Het nieuwe seizoen van Temptation Island USA is namelijk nu te zien bij Videoland.

Temptation Island USA

Niet alleen in Nederland is Temptation Island enorm populair, ook in Amerika is het programma een groot succes. Helaas was het huidige seizoen van Temptation Island: Love or Leave een beetje saai volgens veel kijkers, maar gelukkig kunnen we nu genieten van de Amerikaanse versie. De seizoenen van Temptation Island USA zitten namelijk wel vaak bomvol sensatie. Gelukkig hoef je niet langer meer te wachten, want de eerste aflevering is nu te zien op Videoland.

Nieuw seizoen

Het vijfde seizoen van Temptation Island USA is nu te zien op Videoland. Iedere week kun je een aflevering verwachten van de strijd om de liefde, waarbij het in de Amerikaanse versie er vaak heftig aan toe gaat. In de eerste aflevering maken we kennis met vier stellen: Ashley en Lascelles, Iris en Luke, Gillian en Edgar en Hania en Ash.

Lees ook: 
Miriam openhartig over moodswings: ‘Ik ben eigenlijk heel lief’

Ook dit seizoen wordt weer net even anders dan de eerdere seizoenen. Dit seizoen wordt er namelijk gebruik gemaakt van de ‘temptation lights’. Wij kennen deze twist al, maar nu maakt ook de Amerikaanse versie hier gebruik van. Deze lichten zullen afgaan in de villa van je partner als er een regel is verbroken. We kunnen weer twaalf afleveringen lang genieten van alle drama en zijn benieuwd welke koppels het avontuur zullen overleven.

View post on Instagram
 
Beeld: Temptation Island USA

Must reads 👀