Celebs

Wedding bells! Déze Temptation Island-ster gaat trouwen

temptation-island-ster-trouwen

Het is bijna Valentijnsdag en je merkt dat de liefde in de lucht hangt! Déze celeb kwam tot een besluit dat hij klaar was voor de volgende stap in zijn relatie. De Temptation Island-ster gaat op één knie en vraagt zijn vriendin om met hem te trouwen.

Temptation Island

In 2019 deed deze Islander mee aan de ultieme relatietest met zijn toenmalige vriendin Milou. Weet je al over wie we het hebben? Heikki natuurlijk! Samen met zijn vriendin verlieten zij het eiland hand in hand en gingen zelfs samen wonen. Helaas mocht het niet baten en hebben de twee, ondanks hun matchende tatoeages, een punt achter hun relatie gezet. Nu is de Temptation Island-ster al een poosje met een andere dame en hij heeft haar dit weekend gevraagd om met hem te trouwen!

Lees ook:
WOW! Déze Temptation Island-ster staat op de cover van Playboy

Op één knie

Social media stond er vol mee afgelopen weekend en heel Nederland heeft kunnen zien hoe Heikki op één knie is gegaan voor zijn vriendin Kaylee. In oktober 2022 hebben de twee lovebirds hun dochtertje Luna mogen verwelkomen in de wereld. Hun schattige kleine meisje was ook betrokken bij het aanzoek! De Temptation Island-ster gebruikte het rompertje van dochtertje Luna om Kaylee te vragen om te trouwen.

“Mama, wil je met papa trouwen”, was er af te lezen van het shirtje. So cute! Op verschillende filmpjes is te zien hoe Heikki op één knie gaat omringd door vrienden en familie. Wanneer Kaylee de tekst leest op het rompertje, draait ze zich om en zit daar haar toekomstige hubby al op zijn knieën. Door de foto die Kaylee zelf in haar Instagram Stories plaatst is het duidelijk dat ze ‘ja’ heeft gezegd! Congratulations!

Beeld: rtl

Must reads 👀