News

Wedding bells! Déze Temptation-ster stapt in het huwelijksbootje

temptation island-ster vader

Love is in the air! Want déze Temptation-ster stapt in het huwelijksbootje. Simone deed in 2020 mee aan Tempation Island met haar toenmalige vriend Zach Avelo. Maar deze relatie hield geen stand, want Zach ging al snel de fout in. Simone heeft nu een nieuwe liefde gevonden waar ze de volgende stap mee heeft gezet.

Temptation Island-ster Simone

In 2020 deed Simone samen met haar toenmalige vriend Zach Avelo mee aan Temptation Island. Zij gingen de ultieme liefdes test aan, om te kijken of hun relatie het zou overleven. Helaas ging Zach al snel de mist in en hield de relatie geen stand. Het koppel werd veel besproken in de media en vooral Zach kreeg veel commentaar over zich heen. Simone is nu al een tijdje met iemand anders samen en het stel is klaar voor de volgende stap in de relatie. De Temptation Island-ster stapt namelijk samen met haar lover in het huwelijksbootje.

Lees ook: 
Déze Temptation Island-verleidster is bevallen van haar eerste kindje

Trouwen

Simone gaat trouwen met, Rawa Martinez. Hij heeft Simone ten huwelijk gevraagd in Rome. Dit maakte de blondine bekend op haar Instagram. “I said Yes in Rome”, schrijft Simone onder de post. Het stel is al een tijdje samen, maar Simone hield de relatie nog privé. “Ik ben al wel een tijdje met iemand samen. Het duurde even voordat ik dit bekendmaakte omdat ik zeker wilde zijn van mijn zaak.” Simone is heel gelukkig met haar nieuwe liefde en gaf daarom haar ja-woord aan Rawa. Wij zijn heel erg blij voor het koppel en wensen ze veel geluk samen.

View post on Instagram
 
Beeld: Temptation Island

Must reads 👀