Films & Series

Zien! Dit is het secret couple in Temptation Island: Love or Leave

nieuw seizoen temptation island

Alle stellen van het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave waren al bekend, maar de makers hebben nóg een extra twist toegevoegd.

Spoiler-alert!

Temptation Island: Love or Leave

Today’s the day! De fans van Temptation Island kunnen eindelijk weer genieten van een nieuw seizoen vol leuke twists en turns. De eerste twee afleveringen kan je vanaf vandaag streamen op Videoland en er is alweer genoeg gebeurd. De vier stellen zijn voorgesteld en de singles hebben hun pijl-en-boog al gestrekt. Maar dit seizoen hebben de makers van Temptation Island een bijzondere twist toegevoegd. Zal dit ‘secret koppel’ in Temptation Island voor meer spanningen in de groep zorgen?

Lees ook:
Kaj Gorgels onthult: déze Temptation Island-deelnemer heeft hem verrast

Secret couple

De makers weten het elk seizoen wel weer interessant te maken voor de kijkers thuis. In het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is er een ‘secret koppel’ die hun intrede maakt in de villa. Voordat zij zich bij de groep voegen, krijgen zij de unieke kans om de singles alvast te leren kennen. De 27-jarige Lester en 21-jarige Miriam zijn nu voor tweeënhalf jaar samen en hopen hand in hand naar Nederland terug te vliegen.

Miriam mag een kijkje nemen in de mannenvilla en infiltreren tussen de vrouwelijke singles, terwijl haar lover Lester zich mag verstoppen tussen de mannelijke singles in de vrouwenvilla. Zo weten zij van tevoren met wie hun partner voor de komende twee weken gezelschap houdt. Zou dit een voordeel zijn voor het stel, of levert dit alleen maar de nodige stress op?

Beeld: videoland