News

Temptation Island-Quincy doet juicy onthulling over programma

temptation island quincy

Afgelopen donderdag zagen we in de nieuwe aflevering van Temptation Island dat het tijd was voor de dreamdates. De koppels mogen tijdens deze 24 uursdate kiezen welke single zij mee willen nemen. Maar wat gebeurt er met de rest van de vrijgezellen? Quincy deed hierover een bijzondere onthulling.

Temptation Island: Love or Leave

Ieder seizoen verheugen we ons weer op de dreamdates. Tijdens deze dates gaan de koppels 24 uur lang met een single naar keuze overnachten in een prachtig verblijf. Ook zien we tijdens deze dates onverwachte acties en is het altijd maar weer de vraag of ze naast elkaar gaan slapen. Helaas kunnen niet alle vrijgezelle mannen en vrouwen gekozen worden, dus blijven zij achter in de villa. Maar wat doen zij in de tussentijd? Temptation Island-deelnemer Quincy vertelt  in een Q&A op Instagram.

Dreamdates

Temptation Island-Quincy is een van de vrijgezelle mannen in de villa. Hij kwam later in het programma, maar had al snel een oogje op Shanta. Helaas heeft Shanta hem niet meegenomen op dreamdate en bleef hij achter met de rest van de single heren. Op Instagram deed hij een Q&A waar zijn volgers vragen konden stellen. Een vraag die veel werd gesteld was: ‘Wat gebeurt er met jou en de rest van de mannen als ze op dreamdate gaan?’. Hierop antwoordt Quincy met: ‘Wij moeten de villa verlaten en worden naar een luxe hotel gebracht waar we uiteindelijk heerlijk ons laatste dagje uit kunnen zitten.’ Klinkt niet slecht!

Ook waren kijkers erg benieuwd of de kandidaten allemaal op hetzelfde moment terug naar Nederland vliegen. Hierop antwoordt Quincy met: “Nee, we vlogen wel gescheiden van elkaar, maar misschien ook maar goed Derde Wereldoorlog.” Dit slaat natuurlijk op Miriam die in het begin van het seizoen haar mening uitsprak over vrijgezel Noortje. Gelukkig is Temptation Island nog niet afgelopen en zitten wij volgende week donderdag weer voor de buis.

Beeld: Videoland: Temptation Island