Celebs

Annebel van Temptation Island laat neuscorrectie doen in Turkije

annebel-temptation-island-neuscorrectie

Annebel van Temptation Island zit niet stil. Nadat ze samen met vriend René haar tanden heeft laten doen in Turkije, is ze daar ook nog onder het mes gegaan. Annebel laat het resultaat van haar neuscorrectie zien op Instagram.

Onder het mes

De realityster Annebel, bekend van Temptation Island, is na het zetten van nieuwe tanden nóg een cosmetische verandering aan gegaan. Afgelopen week vloog ze samen met René naar Turkije voor vakantie én wat ingrepen hier en daar. Inmiddels hebben we al heel wat kiekjes van het nieuwe gebit voorbij zien komen en ze lijken er beide erg tevreden over te zijn. Nu vond de blondine dit niet genoeg!

Annebel is onder het mes gegaan voor een neuscorrectie. “Ik haat m’n neus echt al van jongs af aan en eigenlijk ben ik om die reden ook mijn lippen gaan opvullen met fillers, zodat mijn neus minder opviel”, vertelt de tevreden Islander. “Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk heb gedaan!”

View post on Instagram
 

Lees ook:
Temptations Annebel ondergaat metamorfose: ‘I’m so happy!’ 

Neuscorrectie

Annebel heeft de foto’s van het resultaat van haar neuscorrectie op Instagram geplaatst. In haar stories deelt ze een paar before and after foto’s van de operatie. Ondanks dat het nog een tijdje opgezwollen gaat zijn en dat het eindresultaat nog niet helemaal te zien is, is er wel een duidelijke verandering. Deze ingreep geeft het gezicht van de blondine een hele andere uitstraling! Wat vinden jullie ervan? Zelf is ze er erg blij mee!

 

Beeld: instagram @annebelvisscher

Must reads 👀