News

Mitch en Iris beginnen samen een nieuwe podcast ShiTalk

mitch-iris-temptation

Iris heeft een paar maanden geleden met Evie een podcast gestart, maar daar hebben ze na een aantal weken toch de stekker uitgetrokken. Gelukkig is er ook goed nieuws, want Iris de Waard start nu een nieuwe podcast samen met lover Mitch.

Temptation-Iris de Waard

Het is niet de eerste keer dat Iris met een idee komt voor een podcast. Een paar maanden geleden deelden Evie en Iris nog dat ze samen de podcast NOSHAME zouden presenteren. Maar helaas werd er onlangs bekend gemaakt dat de meiden hier mee zouden gaan stoppen. Iris deelde in haar Instagram Stories: “Dag lieve podcast volgers. Zoals misschien is opgevallen is er al 4 weken geen nieuwe aflevering gepost. Bij deze wil ik helaas meedelen dat de podcast vanaf nu zal stoppen i.v.m. privéomstandigheden.” De meiden zullen samen dus geen podcasts meer maken, maar gelukkig is er nu dus ook weer goed nieuws.

Lees ook:
Mitch en Iris onthullen: met dit koppel hebben ze geen contact meer

Nieuwe podcast ShiTalk

Iris deelde namelijk op haar Instagram weer een berichtje met haar volgers. Op de foto is het logo te zien van haar nieuwe podcast die ze samen zal starten met haar lover Mitch. “Binnenkort!!!! Elke twee weken een nieuwe podcast met de dagelijke sh*t die we allemaal kennen, maar waar niemand z’n mond over durft open te trekken”, deelt ze op Instagram. “Elke 2 weken komt er een nieuwe vragen ronde in de story die we ook gaan bespreken.” De nieuwe podcast van Iris en Mitch zal te luisteren zijn op hun TikTok-account, laat het stel weten. “Dus wij zeggen: ‘stay tuned & spill your tea'”, sluit het koppel het berichtje af. Ga jij ook luisteren naar de nieuwe podcast ShiTalk?

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @iris_de_waard