News

Miriam openhartig over moodswings: ‘Ik ben eigenlijk heel lief’

miriam-temptation-island

Het huidige seizoen van Temptation Island is helaas weer tot een einde gekomen. Het laatste kampvuur van Miriam en Lester ging er heftig aan toe. De twee raakten in discussie over wat Lester had gedaan tijdens zijn dreamdate, maar de twee vertrokken toch als koppel naar Nederland. In een interview met Fawry blikken ze terug op het Temptation Island-avontuur en vertelt Miriam openhartig over haar moodswings.

Temptation Island: Love or Leave

De laatste aflevering van Temptation Island is onlangs op Videoland verschenen. Al onze brandende vragen zijn dus eindelijk beantwoord. Miriam en Lester zagen elkaar voor het eerst in twee weken weer bij het laatste kampvuur. Daar kreeg Miriam beelden te zien van Lester waar ze niet bepaald blij mee was. En dat kreeg Lester ook duidelijk te horen.

Moodswings van Miriam

Deze week waren Miriam en Lester te gast in De Beach Bar bij Fawry en bespraken ze uitgebreid de moodswings van Miriam. “Ik weet de onderliggende gedachte wel waarom ik zo boos word”, legt Miriam uit. “Mijn vertrouwen in mannen, gewoon vanaf jongs af aan al is zo erg geschaad. Ik heb nooit echt een man in mijn leven gehad die bleef, die er zeg maar echt voor mij was. Dat heb ik nooit gehad.” Het vaderfiguur ontbrak dus in het leven van Miriam.

Lees ook:
Temptation-Noortje over heftige uitspraken Miriam

‘Ik ben eigenlijk heel lief’

Maar dat veranderde dus toen ze Lester leerde kennen. “Toen ik Lester ontmoette had ik dat misschien wel een beetje”, gaat ze verder. “Want als mijn fiets bijvoorbeeld kapot was, dan maakte hij mijn fiets. En als er klusjes in huis gedaan moesten worden, dan deed hij dat.” Op televisie lijkt het misschien alsof Miriam vaak boos is, maar dat blijkt dus in het dagelijks leven heel anders te zijn. “Ik ben eigenlijk gewoon heel lief en sociaal en heel gezellig”, aldus Miriam. “Ik ben eigenlijk de hele dag door aan het kloten. Maar daar lijkt het alsof ik alleen maar onzin aan het praten ben en steeds boos wordt.”

View post on Instagram
 

Beeld: videoland