Celebs

Temptation Island Mike en Evie heb je hier al eerder kunnen zien

mike evie verrassende uitspraak

We wachten met smart op het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Gisteren zijn eindelijk de vier stellen bekend gemaakt die de ultieme relatietest aangaan en daar spotten wij twee bekende gezichten!

Temptation Island: Love or Leave

Het duurt niet lang meer voordat we kunnen genieten van het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Onder leiding van presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels reist een groep singles en stellen af naar Mexico om hun liefde voor elkaar op de proef te stellen. We hebben deze week voor het eerst te horen gekregen welke vier koppels er mee gaan doen aan de ultieme relatietest. En hier zaten twee bekende gezichten bij!

Mike en Evie

Tussen de geliefde koppels van het nieuwe seizoen Temptation Island: Love or Leave zaten ook Mike en Evie. Zij zijn sinds 2023 officieel samen en het werd voor hen dus de hoogste tijd om hun liefde te voor elkaar te testen. Kunnen ze elkaar vertrouwen of gaan ze er met iemand anders vandoor? Wij kijken enorm uit naar de deelname van Mike en Evie en zijn benieuwd of de twee de ultieme relatietest zullen doorstaan.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Déze Temptation Island-verleidster is bevallen van haar eerste kindje

Ben jij een trouwe kijker van Temptation Island, dan waren Mike en Evie geen onbekende voor jou. De twee deden in het eerste seizoen mee, maar dan als singles! Ondanks dat ze beide zonder relatie naar huis zijn gegaan, hebben ze na afloop bij elkaar de liefde gevonden! So cute! En nu kunnen we dus zien hoe zij het er zelf vanaf brengen als koppel.

Het nieuwe seizoen Temptation Island: Love or Leave is vanaf donderdag 30 maart wekelijks te zien op Videoland.

Beeld: videoland tom cornelissen

Must reads 👀