News

Temptation Island-Michael krijgt veel kritiek door ‘bizarre uitspraak’

Michael bizarre uitspraak

Gisteren zaten we weer massaal voor de buis om te kijken naar de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave. Het ging dit keer niet over de koppels, maar kijkers waren erg in shock over vrijgezel Michael. Hij deed namelijk een nogal bijzondere uitspraak.

Michael Temptation Island

Vorige week hebben we kunnen zien dat Melanie en Ramon even moesten wennen aan de singles in de villa, maar zij voelde zich al snel op hun gemak. Melanie kreeg al direct veel aandacht van de vrijgezelle mannen en vooral Michael leek wel heel erg geïnteresseerd in de blondine. We zagen in het begin dat Michael veel met Evie was, maar zij heeft inmiddels samen met lover Mike Temptation Island verlaten. Michael was dus ook weer mega blij toen Melanie de villa binnenliep. Maar kijkers waren nogal in shock door de uitspraak die de single deed.

Lees ook:
Temptation Island-Gianni en Melissa opnieuw in de problemen

Bizarre uitspraak

Gisteren vertelde Michael openhartig dat hij Melanie wel een leuke meid vond. Maar waarom is deze spierbundel eigenlijk zo geïnteresseerd in Melanie? “Ik val wel meer op blond. Dat straalt meer vrouwelijkheid uit”, vertelt Micheal. Kijkers van het programma waren niet tevreden met Michael zijn bizarre uitspraak. Op Twitter werd er massaal over gesproken en kijkers hadden een duidelijke mening. Zo reageert één kijker met: “Gast als je niet weet wat je moet zeggen, zeg dan gewoon niks!” Een andere kijker tweet: “Ben ff met mijn ouders praten waarom ze mij bruin hebben gemaakt.”  Wat vind jij van de uitspraak van Michael?

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: Videoland: Temptation Island: Love or Leave

Must reads 👀