News

Kijkers Temptation Island gaan los over kampvuurbeelden Lester

Lester kampvuurbeelden

In de nieuwste aflevering van Temptation Island hebben we kunnen zien hoe Lester reageerde op zijn kampvuurbeelden. Zo was te zien dat Miriam nogal boos reageerde op de beelden die ze te zien kreeg toen haar tablet afging. Miriam deed hier heel wat heftige uitspraken en kijkers waren in shock over de beelden. Maar hoe reageerde Lester?

Lester & Miriam

De 27-jarige Lester en 21-jarige Miriam zijn sinds tweeënhalf jaar samen en doen samen mee aan de ultieme relatietest. Het koppel doet mee aan dit avontuur, omdat Miriam extreem jaloers kan zijn. Miriam heeft haar vriend Lester zelfs een lijst met regels meegegeven. Zo mag hij de vrijgezelle dames niet aanraken en zelfs niet te aardig tegen ze doen. Lester gaf ook aan dat hij dit niet heel fijn vond en hij hoopt dat Miriam door dit avontuur minder jaloers wordt. Gisteren zagen we dat het voor de mannen tijd was voor het tweede kampvuur en vol spanning stapten de heren het busje in. Lester maakte zich eigenlijk niet heel erg druk en zat er relaxed bij. Maar toen Lester de kampvuurbeelden van Miriam zag was hij toch een beetje geschrokken.

Kampvuurbeelden

Temptation Island-Lester kreeg tijdens het kampvuur twee beelden te zien. Hoewel het eerste beeld heel erg mee viel, was het tweede beeld minder positief. Hierin is te zien dat Miriam haar tablet afging. Ze ging niet alleen tekeer tegen Lester, maar ook tegen single Noortje die door hem het zwembad in werd geduwd. Terwijl Temptation Island-Noortje niks vermoedend in de mannenvilla zit, doet Miriam wel héle heftige uitspraken over haar. Ze waarschuwt de vrijgezel dat ze moet oppassen, want ze gaat haar ‘in elkaar stompen op het vliegveld’. Iris en Shanta horen het verhaal aan en snappen haar uitbarsting niet helemaal. “Ik pak gelijk de taxi naar de mannenvilla om Noortje een lesje te leren”, aldus Miriam.

Reacties

Deze ontploffing is de kijkers thuis zeker niet ontgaan en ze hebben er genoeg over te zeggen. Van “#freelester” tot aan hele levenslessen en adviezen voor Miriam. Niet alleen de fans schrokken, maar ook single Noortje geloofde haar ogen niet toen ze de beelden terugzag. Zo reageert een kijker met: ‘Waar Miriam het woord psycho heeft uitgevonden en verbeterd, is Lester echt bizar rustig en geduldig. Niets uitleggen bij het kampvuur jongen, just run as fast as you can!’ Een andere kijker tweet: ‘Noortje gaat na het zien van de kampvuur beelden even kletsen met de productie over extra beveiliging opties.’

Lees ook: 
Temptation-Island Joël reageert op de uitspraken van Marisol

Het is dus wel duidelijk dat kijkers het er niet mee eens zijn hoe Miriam reageert. Zij hebben vooral medelijden met Lester, maar vinden het ook bizar dat hij zo rustig bleef. Zo zegt iemand: ‘Lester vindt dit de normaalste zaak van de wereld en heeft vooral medelijden met Miriam en denkt dat ze het nog uit kunnen praten. Klinkt als een gezonde relatie.’ Wij hopen dat ze het samen uit kunnen praten en kunnen nu al niet wachten op de volgende aflevering.

Miriam roept dat ze Lester en Noortje klappen gaat geven en lijkt het te menen.

Lester vindt dit de normaalste zaak van de wereld en heeft vooral medelijden met Miriam en denkt dat ze het nog uit kunnen praten.

Klinkt als een gezonde relatie.

#temptationislandnl

— Josan ✨ (@Josyanne) May 18, 2023

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: Videoland: Temptation Island: Love or Leave

Must reads 👀