News

Temptation Island-Lester over dreamdate: ‘Heb fouten gemaakt’

Temptation Island Lester

Er is vandaag weer een nieuwe aflevering van Temptation Island online gekomen. Ondanks dat er in het seizoen weinig spannends is gebeurd, lijkt het er nu op dat de dreamdate daar verandering in heeft gebracht. Vooral bij de dreamdate van Lester liepen de spanningen hoog op in de slaapkamer.

Temptation Island

Het vierde seizoen van Temptation Island: Love or Leave komt alweer bijna tot een einde. Toch is er in dit seizoen helaas weinig sensatie gebeurd, iets wat veel kijkers erg jammer vonden. In de één na laatste aflevering hebben we kunnen zien dat alle koppels nog op dreamdate mochten met één van de singles uit de villa. Ook deze aflevering was volgens de kijkers niet heel spannend. Toch hebben Ramon en Lester zich tijdens de dreamdate van hun andere kant laten zien.

Lester en Marisol

Dat Lester en Marisol een goede klik hadden in de villa, dat was wel duidelijk. Het was dan ook niet gek dat de spanningen tijdens de dreamdate van Lester en Marisol al snel opliepen. Uiteindelijk zijn de twee zelfs samen in bed belandt. Terwijl Mariam duidelijk tegen Lester had gezegd dat ze dat niet wilde hebben. Is er dan toch iets opgebloeid tussen Lester en Marisol? “Ik vind het wel fijn om lang te praten met Lester. Of het nou één uur of vijf uur is, het is altijd wel gezellig. De date mag zeker langer duren, maar dan op een andere locatie”, aldus Marisol.

Lees ook:
Temptation-Iris in tranen door onverwachte verrassing van Mitch

Dreamdate

Toen de camera’s in de avond nog aanstonden lag Lester netjes op de grond, zoals hij dat aan Miriam had beloofd. Maar toen de camera’s uit gingen is hij toch naast Marisol in bed gekropen. “Het duurde drie seconden en toen ben ik in bed gaan liggen”, vertelde Lester later. Ook vertelde hij dat hij wel een aantal fouten heeft gemaakt tijdens de dreamdate. We hebben helaas geen beelden gezien van wat er tussen Lester en Marisol is gebeurd in de slaapkamer. Denk jij dat Lester toch de fout is ingegaan met Marisol? Volgende week krijgen we misschien wel meer antwoorden op onze vragen tijdens het laatste kampvuur voor de koppels. Can’t wait!

Beeld: Temptation Island