Celebs

Dit Temptation Island koppel heeft elkaar het ja-woord gegeven

temptation-island-koppel

Let the wedding bells ring! Dit Temptation Island-koppel heeft elkaar namelijk het ja-woord gegeven. Tijdens hun deelname hebben ze hun charmes in de strijd gegooid en geprobeerd de koppels te verleiden, maar uiteindelijk zijn deze twee verleiders bij elkaar uitgekomen. Ze hebben de liefde gevonden en zijn het huwelijksbootje ingestapt.

Temptation Island

We hebben het natuurlijk over Jaimy Dorenbosch en voorheen Mira Soeteman, maar nu natuurlijk Mira Dorenbosch. Zowel Jaimy als Mira hebben aan het programma Temptation Island deelgenomen als verleider. Zo probeerde Jaimy Milou van Agtmael te veroveren en zagen we Mira in het VIPS-seizoen met Thomas, Damian, Fabrizio en Quentin. Hoewel het tijdens hun deelname niet lukte hebben ze na Temptation Island bij elkaar de liefde gevonden. Die ze nu hebben verzegeld met het ja-woord!

View post on Instagram
 

Lees ook:
Om déze reden werd de autoruzie in MAFS niet uitgezonden 

Mr. & Mrs. Dorenbosch

Tegen Shownieuws vertelde Mira dat ze het allemaal “heel emotioneel” vond, op een goede manier natuurlijk. Vooral tijdens de gelofte pinkte ze een aantal traantjes weg. Mira en Jaimy zijn getrouwd in het stadhuis waar ze elkaar beloven eeuwig trouw te blijven. Het grote trouwfeest laat nog even op zich wachten. Dit willen ze namelijk in Spanje doen waar het makelaarsduo tegenwoordig samenwoont. Dat belooft nog een gigantische bruiloft te worden, want ze zijn van plan om het groots uit te pakken. Maar dat het feest nog even op zich laat wachten betekent niet dat ze het niet vieren hoor! Op de grachten van Amsterdam gaan ze samen met hun familie dineren. Jaimy en Mira, we wensen jullie heel veel liefde en geluk toe!

View post on Instagram
 

Beeld: Videoland

Must reads 👀