Films & Series

Zien! Eerste kampvuur Temptation Island zorgt voor veel tranen

temptation island boete

De eerste drie afleveringen van Temptation Island: Love or Leave hebben we natuurlijk allang gebinged en we kunnen nu al niet meer wachten op de nieuwste aflevering. Maar de drama gaat nu echt pas beginnen, want Videoland deelde al wat nieuwe beelden van de aflevering van morgen en het belooft veel goeds.

Temptation Island: Love or Leave

In de laatste aflevering van Temptation Island zien we al de eerste connecties ontstaan tussen de singles en de koppels. Vooral tussen Evie en Micheal wordt het steeds serieuzer en hebben zij ook al diepgaande gesprekken gehad. Ook Miriam heeft het heel gezellig met de singles en het ziet er naar uit dat zij het steeds moeilijker gaat krijgen. Het lijkt er tot nu toe ook op dat de vrouwen het moeilijker hebben met de verleidingen dan de mannen. De vrouwen zijn lekker aan het feesten, terwijl de mannen zich vooral veel zorgen maken met wat er aan de andere kant gebeurt. Wij zullen er snel genoeg achter komen of deze zorgen terecht zijn. Videoland deelt nu ook nieuwe beelden van Temptation Island en het eerste kampvuur voor de mannen.

Lees ook: 
Zien! De deelnemers van Ex on the Beach: Double Dutch zijn bekend

Eerste kampvuur

In de nieuwe beelden van Temptation Island is te zien dat Mike het erg zwaar gaat krijgen. Het fotolijstje gaat zowel bij Mike als bij Shanta af. Hoewel het Shanta niet veel doet, is Mike behoorlijk geschrokken door wat hij gezien heeft. En het is dus tijd voor het allereerste kampvuur voor de mannen. Zou Mike dan eindelijk inzien dat Evie toch de ware voor hem is? En misschien wel de vrouw van zijn kinderen? We gaan het in de aflevering van morgen allemaal zien. Can’t wait!

Bekijk hier de nieuwe beelden van Temptation Island!

Beeld: Videoland: Temptation Island: Love or Leave

Must reads 👀