News

Temptation Island-Iris openhartig over heftige uitspraken van Miriam

Tempation Island Iris

In de nieuwste aflevering van Temptation Island was er weer veel jaloezie bij Miriam. Kijkers waren dan ook erg geschrokken van de heftige uitspraken die ze deed. Ook Iris, die dit jaar meedoet met Temptation Island vertelt op Instagram wat ze van de uitspraken van Miriam vindt.

Temptation Island-Iris

In de laatste aflevering van Temptation Island hebben we kunnen zien hoe Miriam nogal boos werd vanwege de beelden die ze te zien kreeg. Ze deed dan ook behoorlijk wat heftige uitspraken. Veel mensen op het internet zijn dan ook niet te spreken over de jaloezie van Miriam. Toch steunen de andere meiden van de koppels haar wel en gaven haar ook regelmatig advies. Vooral Temptation Island-Iris sprak Miriam aan tijdens haar heftige uitspraken. “Miriams reactie op het fotolijstje vind ik persoonlijk wat overdreven. Als Lester de beelden ziet van haar, dan weet ik zeker dat hij het zo niet wil”, aldus de blondine. ”Het zou voor jezelf heel fijn zijn als je niet zoveel woede voelt. Als je zo blijft reageren, is Lester op een dag weg”, heeft ze ook tegen Miriam gezegd. Iris steunde Miriam dus regelmatig tijdens Temptation Island. Toch deelt ze nu op Instagram haar mening over de jaloerse uitspraken van Miriam.

Lees ook:
Iris de Waard doet juicy onthulling over Temptation Island

Heftige uitspraken Miriam

Onlangs kreeg Iris op Instagram de vraag wat ze van de heftige uitspraken van Miriam vond. “Iedereen moet natuurlijk altijd reageren zoals hij/zij zich voelt”, aldus de blondine. Ook laat ze weten dat ze het niet eens is met het bodyshamen en het beledigen van de singles. “Ik heb geleerd ‘heb je niks aardigs of leuks te zeggen, dan kan je beter je mond houden’.” Iris heeft op het kampvuur ook niets gezegd van de uitspraken van Miriam. “Ik dacht alleen: ‘tja…, wat moet ik hier nou van vinden?”, deelt Iris in haar Stories. Wat vind jij van de uitspraken van Miriam?

Must reads 👀