News

Temptation-Iris in tranen door onverwachte verrassing van Mitch

Temptation Island Iris

Ondertussen is het einde van Temptation Island alweer bijna in zicht, maar eerst gaan de koppels nog op een laatste dreamdate met één van de singles. Toch had Mitch het wat moeilijker met deze beslissing, daarom werd er speciaal voor hem een uitzondering gemaakt. En dat zorgde voor veel tranen bij Iris.

Temptation Island: Love or Leave

Het huidige seizoen van Temptation Island is alweer bijna afgelopen. De koppels mogen elkaar dan ook weer bijna in de armen vliegen, maar ze mogen eerst nog met een van de singles op dreamdate. Tijdens deze dreamdate kunnen ze nog een laatste keer hun temptation aangaan en ontdekken of er misschien iets op kan bloeien. In de mannenvilla zat de stemming er al snel goed in, maar toch had Mitch meer moeite met zijn beslissing wie hij mee wilde nemen. “Ik heb geen zin in de dreamdate. Totaal niet. Ik wil maar met één iemand op dreamdate, maar die is niet hier”, liet hij weten. Mitch was daarom ook erg standvastig met zijn uitspraken, waardoor presentator Kaj besloot om voor hem een uitzondering te maken.

View post on Instagram
 

Videoboodschap

Mitch kreeg de kans om een videoboodschap in te spreken voor Iris. Hij mocht dan aan haar voorstellen of ze samen op dreamdate wilden in plaats van met een van de singles uit de villa. Iris had toen wel al een beslissing gemaakt op met Chevalier op dreamdate te gaan, dus het is nog maar de vraag of Iris hier wel op in zou gaan. “Dat is een risico dat je loopt. Ben je bereid dat te nemen?”, vroeg Kaj aan Mitch. En dat risico stond Mitch absoluut niet in de weg, daarom ging het fotolijstje bij Iris af toen ze met Chevalier haar slaapplek voor die nacht binnenliep.

Lees ook:
Temptation Island-Iris vertelt op TikTok over haar gluurder

Iris in tranen

En daar schrok Iris natuurlijk wel even van. “Toen het fotolijstje afging, had ik wel zoiets van: huh?”, aldus Iris. Tot ze ineens haar vriend Mitch op beeld zag verschijnen. Het was een nogal romantisch gebaar van hem. Iets wat Iris totaal niet had zien aankomen. “Ik zit hier zoals je ziet zonder single dame, want ik wil met niemand anders de dreamdate beleven dan met jou. Kom je hierheen? Ik hou van je, vogel”, vroeg Mitch aan Iris.

“Wat lief, zeg”, reageerde Iris met de tranen in haar ogen. Ze had echt nooit verwacht dat Mitch zo romantisch kon zijn na dit avontuur. “Ik moest huilen. Nog steeds. Wat stom, maar dat zijn happy tears.” En toen was daar eindelijk het moment dat de twee elkaar weer in de armen konden vliegen. “Ik ben zo blij om je te zien”, liet Mitch aan zijn vriendin weten. Het voelde voor Mitch alsof hij nu een tweede kans heeft gekregen en die wil hij met beide handen aangrijpen. Binnenkort gaan we dan eindelijk zien of alle koppels nog samen zijn na Temptation Island. Denk jij dat Mitch en Iris nog samenzijn?