News

Temptation Island-Evie deelt slecht nieuws op Instagram

Temptation Island Evie

Tempation-Island Evie is momenteel heerlijk aan het genieten van haar vakantie in Barcelona. Toch is er van ontspannen en vrolijkheid niet echt veel spraken. Temptation Island-Evie deelt namelijk slecht nieuws op Instagram.

Temptation Island-Evie

Temptation Island-deelneemster Evie kennen de meesten nu ondertussen wel. Dit jaar doet ze namelijk met haar vriend Mike mee aan de ultieme relatietest in Mexico. Helaas hebben de twee het programma alweer verlaten, maar ze zijn zeker nog in beeld. Over de vrolijke Evie hadden we eigenlijk altijd iets positiefs te schrijven, maar nu is er toch wel wat verdrietiger nieuws. De blondine is momenteel lekker aan het genieten van een vakantie in Barcelona. Toch werd het voor haar al snel een grote nachtmerrie in Spanje. Op Instagram liet Evie namelijk weten dat ze beroofd is. “Nou, hier lach ik nog…” begint Evie haar verhaal.

Lees ook:
Mike en Evie doen bijzondere onthulling over Temptation Island

Tas gestolen

Op haar Instagram Stories deelde ze dat haar tas is gestolen tijdens het lunchen. Ook al stond de tas pal naast der, verloof ze hem na een tijdje toch echt uit het oog. Evie vertelde aan haar volgers: “Momenteel zit ik op het politiebureau in Barcelona want mijn tas met ALLES erin is gestolen.” Op een onbewaakt moment heeft de tasjesdief toch zijn doel gegrepen. Evie was dan ook zeker niet zorgeloos met haar spullen. “Ik heb echt 10 keer gecheckt of mijn tas er nog stond omdat ik er altijd super bang voor ben…”, aldus de blondine. Een leuke vakantie zit er waarschijnlijk niet helemaal meer in voor Evie, toch hopen we dat ze nog even kan genieten van de mooie stad en dat alles goed gaat komen ;-).

Beeld: @evievanvliet

Must reads 👀