Celebs

OMG! Temptation Island Evie en Iris delen groots nieuws

Evie Iris groots nieuws

De eerste drie afleveringen van Temptation Island: Love or Leave zijn alweer te zien op Videoland. In het programma is te zien dat Evie van Vliet en Iris de Waard het goed met elkaar kunnen vinden en ook buiten het programma zijn ze nog steeds goede vriendinnen. Evie en Iris komen nu dan ook met groots nieuws.

Temptation Island: Love or Leave

Iedere week zitten we weer met ze alle voor de buis om de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave te kijken. De eerste drie afleveringen zijn nu al te zien op Videoland en we zien langzamerhand wie het moeilijker gaat krijgen. Ook zien we al verschillende vriendschappen ontstaan tussen de dames en heren. Vooral Evie en Iris kunnen het goed met elkaar vinden in het nieuwe seizoen van Temptation Island en ook buiten het programma zijn ze nog steeds goede vriendinnen.

Lees ook: 
Temptation Island Mike en Evie heb je hier al eerder kunnen zien

Evie en Iris

Op TikTok en Instagram kondigde Evie en Iris groots nieuws aan. De dames komen namelijk met hun eigen podcast. De podcast heet NOSHAME. Zij zullen daarin brandende vragen van volgers gaan beantwoorden. “Heb jij al voor een langere tijd een brandende vraag waar jij een ongefilterd antwoord op zou willen krijgen? Stuur die hele brandende vraag dan hier in onze DM en wie weet beantwoorden wij die vraag in deze podcast.” De blondines zijn met hun podcast te volgen op TikTok en Instagram. Wanneer de eerste aflevering te beluisteren is, is nog niet bekend. Wij zijn ieder geval heel erg benieuwd naar deze podcast en ook jij kan hier dus aan mee werken.

View post on TikTok

View post on Instagram
 

Beeld: Videoland

Must reads 👀