Celebs

Love is in the air! Temptation’s Eva heeft een relatie met déze collega

eva-temptation-island-relatie

Eva Voorjans was twee jaar geleden te zien in Temptation Island en ondanks dat haar relatie de test heeft overleefd, gaat ze er nu tóch met een andere Islander vandoor. En wij vertellen je wie dit is!

Eva en Kevin

In 2021 deed Eva Voorjans samen met haar toenmalige vriendje Kevin mee aan de ultieme relatietest. Ze overleefden Temptation Island én bleven in Nederland ook nog een poosje bij elkaar. Helaas liep de relatie uiteindelijk stuk, toen het liefje van Kevin meerdere malen in de fout ging met iemand anders. De blondine heeft lang haar best gedaan om de relatie te redden en Kevin voor zich terug te winnen. Dit is Eva niet gelukt en ze heeft inmiddels dus een nieuwe relatie met een andere deelnemer van Temptation Island.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Zien! Is dit nieuwe mysterieuze lover van EOTB-Dusty?

Relatie

Deze Islander deed een jaartje eerder mee dan Eva en was in 2020 te zien als verleider. We hebben het over Joris Hillen. Hij zat samen met Angela, Elke, Simone en Rochina in het seizoen van Temptation Island. Vandaag is het de verjaardag van de ex-verleider en de Instagram Stories van Eva staan vol lieve kiekjes van de love birds. De twee sporten veel samen en dat is dan ook wel aan hun bodies te zien!

Hoe lang Eva al een relatie heeft met deze hottie uit Temptation Island is niet helemaal duidelijk. Eva reageert wel al een heel tijdje intieme teksten onder Joris zijn Instagram posts. Zo zien we reacties als “Hmmm looking good!” langskomen, waar hij dan weer “Wie, wij samen?” op antwoord! Benieuwd hoe de nieuwe lover van Eva eruit ziet? Je bekijkt de foto van Eva’s nieuwe vriend op de website van Reality. 

Beeld: instagram @evavoorjans

Must reads 👀