News

She said yes: deze oud Temptation Island-deelnemer is verloofd

Temptation Island verloofd

Het bekende programma Temptation Island kennen we natuurlijk allemaal. Al veel seizoenen hebben we kunnen genieten van koppels die samen de ultieme relatietest aangaan. Vaak is het voor de koppels toch einde verhaal na het programma en vinden snel een nieuwe lover buiten het programma om. Ook nu heeft een oud-deelnemer weer de liefde gevonden en stapt zelfs in het huwelijksbootje.

Temptation Island-Sidney

De Temptation Island-ster Sidney Bout deed in 2019 mee aan het populaire programma. Samen met zijn toenmalige vriendin Demi Rutting ging hij de ultieme relatietest aan. Ondanks zijn opmerkelijke uitspraken nadat hij wat had gedronken, bleef het koppel wel samen. Toch waren de twee na het programma vrij snel uit elkaar gegaan.

Inmiddels heeft Sidney zijn geluk gevonden bij een nieuwe lover en heeft dan nu ook voor een lange tijd al een relatie met Sharieffa. De twee lovebirds hebben het erg gezellig met elkaar en het lijkt erop dat het nu echt serieus wordt. Sidney deelde namelijk afgelopen weekend geweldig nieuws op zijn Instagram.

Lees ook:
Wedding bells! Déze Temptation-ster stapt in het huwelijksbootje

Verloofd

Sidney Bout deelde op zijn Instagram dat hij Sharieffa ten huwelijk heeft gevraagd. Hij deelde een schattig kiekje van het aanzoek en schreef daar ook bij: ”She said yes!” aldus Sidney. Dat aanzoek gebeurde in het prachtige Frankrijk. Sidney heeft dus flink zijn best gedaan voor zijn aanstaande vrouw. Veel volgers waren dan ook ontzettend enthousiast over het nieuws. Wij wensen de twee heel veel geluk samen in de liefde.

Beeld: Temptation Island

Must reads 👀