News

Oei! Déze Temptation Island-deelneemster krijgt veel kritiek

temptation island boete

De eerste drie afleveringen van Temptation Island: Love or Leave zijn alweer te zien op Videoland. Maar in de nieuwste aflevering hadden de kijkers een nogal duidelijke mening. Deze Temptation Island-deelneemster kreeg namelijk behoorlijk wat kritiek over zich heen.

Temptation Island: Love or Leave

Elke donderdag zitten we weer massaal voor de buis om de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave te kijken. We zijn nu drie afleveringen verder en we zien langzamerhand wie het moeilijker gaat krijgen. In de aflevering van gisteren kwamen er vier nieuwe singles de villa binnen gelopen. We zagen al snel dat Joël wel een oogje op Danique had. Het wordt dus nog spannend hoe dit verder zal gaan. Maar dit was niet het enige wat de kijkers opviel, want déze Temptation Island deelneemster kreeg veel kritiek over zich heen.

Lees ook: 
De Bachelorette maakt onverwachte keuze in nieuwste aflevering

Kritiek

Kijkers waren gisteren niet te spreken over Temptation Island deelneemster Miriam. Zij kreeg dan ook bakken met kritiek over zich heen. Miriam heeft haar vriend Lester aardig wat regels meegegeven, maar flirt er zelf op los met meerdere single heren. Zo zien wij haar veel dansen en springt zij met haar kleren het zwembad in. Ook heeft zij wel een oogje op Chevalier en houdt ze zich niet aan de afgesproken regels. Terwijl haar vriend, Lester, amper durft te praten en te bewegen in de villa. Kijkers gaan los op Twitter en delen ook hun eerlijke mening over Miriam. Zij vinden haar hypocriet en onzeker overkomen. Wij zijn benieuwd hoe dit verder gaat en of het koppel samen Temptation Island zal gaan verlaten.

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: Videoland: Temptation Island: Love or Leave

Must reads 👀