News

Temptation Island-Danique barst in tranen uit

temptation-danique-in-tranen

Vandaag staat er weer een gloednieuwe aflevering van Temptation Island: Love or Leave op Videoland. We zagen dat Melanie en Ramon nog een date tegoed hadden met een van de singles, maar er was dit keer ook minder leuk nieuws. Temptation Island-Danique barst namelijk in tranen uit.

Temptation Island: Love or Leave

Het huidige seizoen van Temptation Island: Love or Leave is in volle gang, maar het is niet het meest spannende seizoen aller tijden. In de afleveringen gebeurt er vrij weinig en het ziet er naar uit dat de koppels allemaal nog best wel steady zijn. Vandaag staat er weer een gloednieuwe aflevering online en zagen we dat Melanie en Ramon op date gingen met een vrijgezel naar keuze. Maar er was ook een kleine twist in de aflevering, waardoor Temptation-Island Danique in tranen uitbarsten.

Danique in tranen

In de nieuwste aflevering van Temptation Island zagen we dat de knappe Danique in tranen uitbarsten. De koppels stonden namelijk voor een moeilijke beslissing. Zowel de vrouwen als mannen moesten namelijk twee singles naar huis sturen. De keuze werd gemaakt door middel van een afscheidscocktail. De vrouwen hadden ervoor gekozen om Jan naar huis te sturen, ondanks dat Melanie in het begin een goede klik met hem had. Wij denken daarom dat vooral Miriam en Shanta invloed hadden op deze keuze, omdat zij niet met hem konden opschieten. Ook kozen de dames ervoor om Paul terug naar Nederland te sturen.

Lees ook: 
Temptation Island-Ramon gaat er vol voor: ‘Ik hou wel van hard’

In de andere villa ging het er wat emotioneler aan toe. De heren maakte namelijk een bijzondere keuze, die niet veel mensen zagen aankomen. Zij kozen ervoor om Olivia naar huis te sturen, maar dit was niet de meest verrassende keuze. Lester gaf zijn afscheidscocktail namelijk aan Danique. Zij barsten direct in tranen uit en knuffelde de andere dames. Het kwam als een enorme shock, omdat Joël in het begin een goede klik had met Danique. “Ik ben wel met haar op date geweest, maar we hadden niet de klik die ik had verwacht”, aldus Joël. Ook gaf hij aan dat zij vooral een vriendschappelijke klik had met de heren en als laatste haar entree maakte in de villa. Danique sluit in tranen af met: “Ik ga er vandoor.” Wij vinden het ontzettend jammer dat we haar niet meer in de laatste afleveringen gaan zien, maar hopen dat zij de liefde nog buiten de villa zal gaan vinden.

View post on Instagram
 
Beeld: Videoland: Temptation Island