News

Temptation-Evie over Miriam: ‘Ze is gewoon heel jaloers’

Temptation Evie

Tijdens het programma Temptation Island was er vaak jaloezie bij de koppels. Niet zo gek als je je bedenkt dat ze apart van elkaar zitten in een villa vol met knappe vrijgezellen. Het is vooral Miriam die veel moeite had met jaloezie. In Drama Island vertellen Mike en Evie wat ze vinden van de jaloerse uitspraken van Miriam.

Mike en Evie

Mike en Evie vormden samen een koppel in het nieuwe seizoen van Temptation Island. De twee love birds deden mee met het programma om antwoorden te krijgen op vragen over de toekomst. Evie wilde graag weten of Mike kinderen met haar wilde. Uiteindelijk zijn de twee door de vrijgezellen weggestuurd, maar mochten ze wel nog samen op dreamdate. Nu blikken Mike en Evie terug op hun avontuur in Drama Island. Vooral over de jaloezie tussen de koppels wordt uitgebreid besproken.

Miriam

Want jaloezie speelden bij veel van de koppels een grote rol tijdens het Temptation Island-avontuur. Presentator Sanne was daarom ook erg benieuwd naar de mening van Mike en Evie over de jaloerse uitspraken van Miriam. “Miriam is nog jong, dat kan je ook vooral zien in de uitspraken die ze maakt in het seizoen”, aldus Mike. Ook op social media krijgt Miriam veel kritiek over haar heen. “Het neemt niet weg dat het heftig is en wat ze zegt. Ik praat het ook niet goed, maar het past wel gewoon bij haar leeftijd”, gaat Mike verder.

Lees ook:
Temptation Island-Michael haalt uit naar Miriam: Jong en onzeker

Temptation Island: Love or Leave

Tijdens Temptation Island was het ook vooral Evie die Miriam vaak advies gaf. “Toen ik daar nog zat, heb ik heel vaak gezegd: Miriam, let op je woorden. Pas op met wat je zegt, dit is niet leuk, dit wil je zeker niet over een paar jaar terugzien op televisie.” Evie liet haar daardoor wel beseffen dat ze sommige dingen beter niet kon doen, toch gebeurde het vervolgens weer. Daardoor vertelde Evie ook vaak dat ze het bleef doen, maar ze had het gewoon niet door in bepaalde situaties. “Ze bedoelt het helemaal niet slecht, maar ze is gewoon jaloers en dan triggert er iets bij haar dat ze helemaal gek wordt”, aldus Evie.

Watch on YouTube

Beeld: instagram: @evievanvliet

Must reads 👀