Lifestyle

Volgers van Temptation Amber maken zich grote zorgen

temptation-amber-shock

Twee jaar geleden zagen we Amber van Geert schitteren als verleidster is Temptation Island. De fans van Temptation Amber maken zich zorgen en zijn in shock over haar lichaam! De realityster deelt het commentaar in haar Stories.

Temptation Amber

De kersverse moeder is na haar bevalling hard aan de slag gegaan met aan lichaam. Ze ging gezond eten en deelde haar healthy lifestyle op Instagram. Hoe enthousiast haar volgers eerst waren, zo bezorgd zijn zij nu! Wanneer Amber een foto van zichzelf plaatst in sportkleding, stromen de berichtjes binnen bij de realityster. Het lijkt erop dat zij is doorgeslagen in de manier van leven, maar daar heeft de blondine wel wat over te zeggen!

‘Te dun’

Amber deelt na het lezen van alle DM’s, een bericht van een bezorgde volger. “Meid, alsjeblieft. Dat je gezond wil leven, prima, maar waar is je mooie lichaam?! Je hebt het niet, maar het lijkt net alsof je anorexia hebt, zonde! Je wordt echt te dun”, is er naar Amber gestuurd. Dit pikt zij niet en vindt eerlijkheid belangrijk op haar pagina, dus ze legt de situatie eens en voor altijd goed uit aan haar fans.

“De mensen die me al langer volgen, weten dat ik probeer aan te komen. Net zoals afvallen niet altijd gemakkelijk gaat, is aankomen ook niet gemakkelijk. Ik ben me ervan bewust dat ik heel mager ben en dat het er op een bepaald punt niet meer uitziet. Wel, ik zit op zo’n punt en dat is de reden waarom ik wil aankomen”, aldus de Islander.

Lees ook:
Temptation’s Annebel deelt verdrietig nieuws op Instagram

Een gezond lichaam

“Ik was goed bezig en was al 3 kilo aangekomen. Zo’n twee weken geleden werden mijn wijsheidstanden echter getrokken waardoor ik niet goed kan eten. Maandag kreeg ik er nog eens griep bovenop. Daardoor ben ik die kilo’s alweer kwijtgespeeld.” Ze vindt het overduidelijk vervelend dat ze zoveel kritiek krijgt. “Ik weet maar al te goed dat mijn lichaam niet gezond is en dat heb ik ook al meerdere malen aangehaald op sociale media. Ik zal ook nooit meegeven dat hoe mijn lichaam er nu uitziet, een gezond lichaam is”, aldus Amber.

Beeld: instagram @ambervgxx