News

Lester geeft voorproefje van laatste aflevering Temptation Island

Temptation Island Lester

Het einde is in zicht. Donderdag komt alweer de laatste aflevering van Temptation Island op Videoland. Het zal dan eindelijk duidelijk worden of de overige twee koppels nog bij elkaar zijn. Lester heeft zijn volgers nu alvast een voorproefje gegeven van de laatste aflevering. En dat belooft veel goeds!

Laatste aflevering Temptation Island

Wij kunnen niet meer wachten, maar moeten nog even een dag geduld hebben. In de aflevering van vorige week kregen we al een kleine sneak peek van Miriam die tijdens het laatste kampvuur beelden van de dreamdate van Lester te zien kreeg. En daar leek ze niet bepaald blij mee te zijn.

Lester was namelijk op dreamdate met Marisol. De twee hadden al een goede klik samen in de villa. Het was dan ook niet gek dat de spanningen tijdens de dreamdate van Lester en Marisol al snel opliepen. Uiteindelijk zijn de twee zelfs samen in bed belandt. Terwijl Mariam duidelijk tegen Lester had gezegd dat ze dat niet wilde hebben. Zal Miriam hem hiervoor kunnen vergeven?

Lees ook:
Temptation Island-deelnemers betalen dit bedrag als ze uitkomst verklappen

Voorproefje op Instagram

Op Instagram vroeg Lester aan zijn volgers of ze al zin hebben in de laatste aflevering van Temptation Island. Een van zijn volgers reageerden met: “Bro, ik kan niet wachten man, maar het beste voor het laatst bewaren.” Waarop Lester zelf weer antwoordt met: “Aankomende aflevering is echt heel …”, bij een foto van een glaasje sap. Zal hij hiermee bedoelen dat de laatste aflevering van Temptation Island juicy zal worden? Wij zijn heel benieuwd!

Beeld: Videoland