Love

Dit zijn 8 tekenen dat je partner nog hoteldebotel verliefd op jou is

tekenen-partner-verliefd

Kan jij jezelf helemaal opvreten van binnen omdat je twijfelt aan je relatie? Been there! Maar geen zorgen, er is een makkelijke manier om erachter te komen hoe jouw relatie in de steel steekt. Is je lover nog steeds zo verliefd als toen hij je ontmoette? Check het aan de hand van deze 8 signs.

Zo weet je dat jouw partner nog verliefd op jou is

Je weet nooit wat er omgaat in het hoofd van een ander. Daarom kunnen relaties soms best pittig zijn. Vragen zoals “vind hij mij nog wel leuk” spoken dan geregeld door ons hoofd. Dit kan te maken hebben met een vervelende vorige relatie, waardoor je nu wat trust issues hebt opgelopen. Waarschijnlijk is dit wantrouwen in je huidige relatie helemaal niet nodig! Hier zijn 8 tekenen dat je partner nog altijd hoteldebotel verliefd op je is.

1. ‘Ik ben trots op je’

Iets wat je niet vaak hoort, maar super fijn is om tegen je gezegd te krijgen. ‘Ik ben je trots op je’ is de nieuwe ‘Ik houd van je’. Vertellen dat je van iemand houdt komt al snel en makkelijk onze mond uit. Maar zeggen dat je trots bent op iemand? Dat doe je alleen als je echt om die persoon geeft en het meent. Zegt je partner dit regelmatig? He’s a keeper! 

2. Verrassingen

Niet iedereen heeft het in zich, maar wanneer jouw partner verrassingen voor je regelt, zegt dat wel genoeg. Je lover is heel de dag met jou bezig en vind het leuk om dingen voor jou te regelen. Er zit vaak veel werk en aandacht in een goede verrassing. Je moet erachter komen wat hij of zij leuk vindt, dit in het geheim uitvoeren en ervoor zorgen dat diegene er niet achter komt. Alleen mensen die verliefd zijn hebben deze dedication.

3. Altijd verzorgd

Wanneer een man een goede outfit aantrekt en zichzelf goed verzorgd, wil hij waarschijnlijk indruk op je maken. Hij denkt ‘s ochtends goed na over wat hij aan wil doen en wil niet dat jij je schaamt voor zijn fits. Dit doet hij niet om aandacht te krijgen van andere girls, maar dit is juist een van de tekenen dat je partner nog altijd zo verliefd op je is. Hij wil laten merken dat hij graag zijn best doet voor je.

4. Geeft alsmaar complimentjes

Krijg je nooit te horen hoe goed je eruit ziet, hoe mooi die ene jurk staat en hoe fijn je gezelschap is? Get out of there! Wanneer je in een relatie zit moet je elkaars hypeman and woman zijn. Elke kleine verandering aan je uiterlijk moet opgemerkt worden en het kan geen kwaad om elke dag te laten merken hoeveel je van iemand houdt.

5. The love stare

Awg, je kent het van de films. De zogenaamde ‘love stare’, we krijgen er kriebels van als we eraan denken. Niet alleen in je favoriete romcoms komt dit voor, maar ook in het echte leven. Merk je dat jouw partner soms zijn ogen niet van je af kunt houden? Oh girl, he is soooo in love!

6. ‘Je ruikt lekker’

Dit is misschien wel het allerbeste compliment dat een vrouw kan krijgen. Het is al leuk om dit van je vriendinnen te horen, maar van je lover? Oeh la la! Het is niet alleen sexy, maar geur speelt een hele grote rol in de liefde. Wanneer je iemand lekker vindt ruiken, heeft die persoon een sterke aantrekkingskracht op jou. Dus krijg je dit compliment? Maak van je boyfriend maar direct je hubby 😉

7. Fysiek contact

Na een poosje wordt het fysieke contact een in relatie altijd iets minder. Dat is niks om je voor te schamen. Maar dat het helemáál ophoudt, is geen goed teken. Blijft jouw lover graag nog even knuffelen en duiken jullie regelmatig nog onder de lakens? Dan is dat een enorme green flag. Je partner is nog helemaal smitten van jou en wil niks anders dan aan je zitten.

8. Alleen maar oog voor jou

Laat hij zich totaal niet afleiden door knappe meiden in de club en heeft hij alleen maar oog voor jou? Dat is een van de grootste tekenen dat je partner nog hoteldebotel verliefd op je is. Je lover zal nooit zijn hoofd draaien om een andere meid na te kijken, want de mooiste heeft hij aan zijn zijde.

Beeld: la la land