Lifestyle

Dit zijn 5 technieken waarmee je jouw partner verrast tijdens het handwerk

De gemiddelde man trekt zich zijn hele leven op dezelfde manier af. Zonde natuurlijk! Aan ons dus om onze mannen te verassen met nieuwe aftrektechnieken. Vorige week gaven we ja 5 tips op jouw rukwerk minder ruk te maken. Deze week gaan we nog iets dieper in op het handwerk, want dit zijn de vijf beste technieken daarvoor!

Dit zijn 5 nieuwe manieren om je lover mee te verassen tijdens het handwerk

Bij het toepassen van deze technieken is het belangrijk dat je de tips van vorige week ook gebruikt. Dus: heb plezier, geen ringen, veel glijmiddel, lekker teasen en veel variatie! Spreek wel even met je partner af dat hij het aangeeft als hij iets niet fijn vindt. Vindt hij het wel fijn? Dat hoor je dat als het goed is wel aan zijn gekreun. Misschien zit jullie nieuwe favoriet hier wel tussen..

Gehaktballetje

Bij deze eerste techniek neem je de eikel van de penis tussen je handpalmen. Dan draai je deze vervolgens tussen je handpalmen alsof je een gehaktballetje aan het kneden bent. Zorg dat je techniek met aandacht doet. Je kan natuurlijk altijd een beetje variëren met tempo en hoe krachtig je kneed.

Melken

Als in een koe melken? Ja! Precies dat. Voor de mensen die ervaring hebben met een koe melken dus echt een aanrader! Je maakt tijdens het melken van een koe een soort trekkende beweging van boven naar beneden om de melk uit de uiers te ‘knijpen’. Bij zijn jongeheer doe je eigenlijk hetzelfde, maar dan van onder naar boven. Je kan hierbij variëren in tempo en met ‘hoeveel kracht’ je melkt.. Het uiteindelijke doel is in ieder geval hetzelfde! Je moet er ‘iets’ uit zien te krijgen.

Snaveltje

Het snaveltje is een techniek waarbij mannen nog wel eens snel klaarkomen. Bij deze techniek is glijmiddel een echte must! Doe een beetje glijmiddel op een van je handen en het is belangrijk dat je dit zo laat, niet uitsmeren dus. Hou je polsen bij elkaar en doe vanuit daar je handen uit elkaar als een soort snavel. De hand met glijmiddel doe je aan de bovenkant van de penis, de ander eronder. Dan doe je het snaveltje dicht, zorg dat er geen ruimte meer tussen je handen zit. Je beweegt het snaveltje dan op en neer. Als het goed is wordt de ruimte dan een beetje vacuüm gezogen. Je weet dat je het goed doet als je een soppig geluid hoort.

Lees ook
Deze standjes kun je beter niet doen tijdens de eerste keer

The juicer

The juicer klinkt erg spannend, maar spreekt eigenlijk wel voor zich! Je houdt de eikel vast alsof je een sinaasappel perst. Je gaat dus alleen met je vingers over de eikel heen. Dan zijn er twee dingen die je kunt doen: draaien of trekken. Bij het draaien ben je dus echt een sinaasappel aan het persen, varieer vooral in het tempo. Tip: focus je hierbij op het toompje of de rand onder de eikel. Believe us: alles is daar héél gevoelig. Bij het trekken ga je, net als bij normaal aftrekken, op en neer. Je maakt dit wat spannender door draaiend naar beneden te gaan en een beetje druk te zetten als je weer omhoog gaat.

Vuurtje maken

In films zie je de coole hoofdpersonen altijd vuur maken meet een takje een een snelle draaiende beweging naar beneden. Dit kan je dus ook toepassen in de bedroom! Met natte handen maak je een draaiende beweging langs de schacht, steeds op en neer. Zo stimuleer je een ander deel van de penis en dat is voor hem natuurlijk hartstikke lekker! De beweging hoeft alleen niet zo agressief als in de films, straks zet je zijn snikkel nog echt on fire..

Beeld: pinterest