Astrologie

Inspiratie nodig? Deze tattoos passen het beste bij je sterrenbeeld

tattoos-sterrenbeeld

Wil jij al een tijdje een nieuwe tatoeage zetten, maar weet je niet wat voor een of waar? Lees dan vooral verder! Deze tattoos passen namelijk het beste bij jouw sterrenbeeld.

Ram (21 maart – 19 april)

De Ram is een ontzettend stoer sterrenbeeld. Jij wil dan ook een stoere tattoo die energie uitstraalt. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een tatoeage met pijlen. Deze zijn stoer maar ergens toch ook heel elegant. Een mooie plek daarvoor is bijvoorbeeld op je ribben.

Stier (20 april – 20 mei)

Als Stier kun jij echt genieten van het goede leven, en je verwent jezelf graag. Je koopt het liefst mooie dingen voor jezelf, zoals vakanties of dure sieraden. Een mooie tattoo voor jou zou dan ook een palmboom zijn. Palmbomen staan voor beloning en plezier. De Stier is sentimeel en romantisch ingesteld. Voor jou is je nek een belangrijk plekje op je lichaam, daar kun jij dan ook het beste een tattoo zetten.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen zijn altijd klaar om te gaan en dat maakt jou een soort persoon met vleugels. Bij wijze van spreken dan natuurlijk. Vleugels, vogels en veren staan voor lichtheid in het leven. En dat past helemaal bij jou. Hiervan heb je prachtige tattoo’s en die passen perfect bij dit sterrenbeeld.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Als Kreeft jouw sterrenbeeld is ben je een echte huismus. Je bied graag stabiliteit aan je vrienden en familie. Jij hecht super veel waarde aan je dierbaren en daarom past een tattoo die daar symbool voor staat perfect bij jou. Een hartje, een naam of een datum. Zolang het iets te maken heeft met iemand die dierbaar voor je is, wil jij het permanent op je huid staan. Je kan bijvoorbeeld de geboortedatum van een dierbare in romeinse cijfers laten tatoeëren.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De Leeuw staat van nature dolgraag in de spotlights. Jij hebt een gedreven karakter en dat past perfect bij een tattoo van een kroon of leeuw. Dat is natuurlijk ook nog eens jouw sterrenbeeld, en staat voor kracht en leiderschap. Cara Delavigne heeft bijvoorbeeld een leeuw op haar vinger getatoeëerd.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Met het sterrenbeeld Maagd is er een grote kans dat jij over alles altijd super veel nadenkt. Dus het is logisch dat jouw tatoeages net zo gedetailleerd zijn als jouw denkwijze. Een geometrische tattoo met een mooi lijnenspel is dan bijvoorbeeld een goede keuze voor jou.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Als Weegschaal ben je erg afhankelijk van de mensen om je heen. Je wil het liefst zo vaak mogelijk bij je beste maatje zijn of bij je familie. Jij deelt dan ook graag een tattoo met je vriendinnen, moeder of een andere dierbare.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioen is het sterrenbeeld voor passie. Jij moet ergens iets bij voelen, anders doe jij er geen moeite voor. Wat past er beter bij passie, dan een roos. Een rozen tattoo staat symbool voor verlangens, en een mooie plek voor deze tattoo is dan ook je been of heup.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Jij hebt een ontzettende wanderlust. Een tattoo voor jouw sterrenbeeld moet dit dan ook goed uitstralen. Denk aan een mooie wereldbol of geografische coördinaten die staan voor een mooie reis die je ooit gemaakt hebt.

Steenbok (22 december – 19 januari)

De Steenbok is ontzettend vastberaden. Jij staat met beide benen op de grond en bent hardwerkend en doelgericht. De perfecte tattoos voor jouw sterrenbeeld is eentje met woorden die hiervoor symbool staan. Bijvoorbeeld een mooie quote die jij als een soort motto ziet voor je leven.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Waterman wil van de wereld een betere plek maken. Met jouw visie zie je dat iedereen met elkaar in verbinding staat. Een tattoo die bij jou past is een mooie mandala. Die staan namelijk symbool voor het universum, of iets dat de ongerepte natuur laat zien. En dit is niets wat jij enorm kunt waarderen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Met water als jouw element, ben je soms nogal moeilijk te definiëren. Je bent ontzettend zachtaardig en dromerig. Je bent een mega romanticus, dus een vlinder tatoeage past perfect bij jouw sterrenbeeld.

Beeld: pinterest