Fashion

Tassenliefhebbers opgelet! Dit zijn de tassentrends van 2022

tassentrends-2022

Naast dat een tas handig is om spullen in mee te nemen, gebruiken we ze ook vaak om onze look helemaal af te maken. Maar ja, eens in de zoveel tijd moeten ze natuurlijk ook vervangen worden voor meer stylish modellen. Dit zijn dé tassentrends van 2022!

Dit zijn de grootste tassentrends van 2022

*Added to cart*

Beige schoudertas

Op zoek naar een neutrale tas die redelijk makkelijk te combineren is? Dan is de beige schoudertas echt iets voor jou! Omdat het een hele neutral kleur is, kan die bijna iedere outfit helemaal afmaken. Wij vinden deze in ieder geval superleuk.

Blauwe puffer bag

Puffer jacks; move over. Het is nu tijd voor de puffer bag! En de kleur waar wij he-le-maal obsessed mee zijn is blauw. Ook deze tas is dus onmisbaar in je garderobe!

Metallic handtas

Ben je juist meer op zoek naar een wat meer gewaagde tas? Dan is de metallic handtas compleet jouw ding. Deze gave tas is misschien iets moeilijker te combineren met je casual outfits, maar het is zéker een onmisbaar item. En wij snappen wel waarom!

Felle kleuren

Afgelopen zomer liepen we allemaal rond in lekker kleurrijke outfits en deze vrolijke vibe houden we de rest van het jaar nog even vast. Tassen in felle kleuren zijn namelijk helemaal in. En dat vinden wij helemaal niet erg! Een kleurrijke tas kan je neutrale look namelijk een stuk authentieker maken.

Bruine leren schoudertas

Ben je juist op zoek naar een iets zakelijkere, maar toch stijlvolle tas? Dan is deze trend voor jou gemaakt: de bruine leren schoudertas komt namelijk helemaal terug. Hij is office approved, maar je kan hem natuurlijk ook gewoon meenemen naar de supermarkt 😉

Lees ook
Love it! Dit zijn dé trendkleuren voor het najaar van 2022

Schakelketting

Last, but not least: de tas met een schakelketting. Schakelkettingen zien we al een tijdje terugkomen en wij zijn er helemaal fan van. Wij vinden het dan ook helemaal niet erg dat we ook tassen met schakelkettingen overal naartoe dragen!

Bron: Harper's BazaarBeeld: Pinterest

Must reads 👀