Health

TikTok-hack! Maak jouw tanden zichtbaar witter met aardbeien

tanden-witter-aardbeien

TikTok staat vol met lifehacks om ons leven makkelijker te maken. Zo ook op het gebied van beauty en gezondheid is er genoeg te vinden. Volgens déze nieuwe TikTok-hack kan jij je tanden zichtbaar witter maken met aardbeien! Say what?!

Tanden bleken

Tegenwoordig zijn er ontelbaar veel manieren om je tanden te laten bleken. Je kan gebruik maken van whitening tandpasta, bleekstrips of je kan het professioneel laten doen door jouw tandarts. Ondanks al deze keuzes, blijven we zoeken naar de beste én goedkoopste manier om dit zelf thuis te doen. Het probleem hiervan is dat het vaak niet het gewenste resultaat geeft of nog erger, helemaal mis kan gaan.

Sommige van deze methodes zijn veilig om te gebruiken en geven daadwerkelijk resultaat, maar heb je er wel eens van gehoord dat mensen hun tanden bleken met een stuk fruit? Ja, het is echt waar én het werkt ook nog eens goed!

Wittere tanden

We weten allemaal dat fruit goed is voor ons lichaam, maar deze gezonde snack kan ook onze tanden witter maken. We hebben het over de aardbei! Aardbeien zijn rijk aan antioxidanten, vitamines, mineralen en hebben een hoge zuurtegraad. Dit is goed voor de binnenkant, maar ook de buitenkant van je lichaam. Deze zoete vrucht kan de kans op het krijgen van kanker verminderen en zorgen voor een prachtige huid. And that’s not all!

Niet alleen volgens Dr. Oz krijg je van aardbeien eten wittere tanden, maar ook de actieve TikTok-gebruikers geloven in deze methode. Het verwijderd plak en de hoge zuurtegraad haalt het gele laagje van je tanden en kiezen af. Pas er wel mee op, want je wil natuurlijk niet je glazuur te veel aantasten!

View post on TikTok

Lees ook:
Met déze geweldige TikTok hack heb jij nooit meer last van vet haar

Aan de slag!

Op het filmpje hierboven zien we hoe een meisje alleen een aardbei gebruikt om haar tanden mee te poetsen, maar er zijn effectievere manieren! Prak de aardbei helemaal fijn totdat er een sompig goedje overblijft. Meng hier een schepje baking soda doorheen en roer dit door totdat het een beetje gaat schuimen. Pak een schone tandenborstel, haal deze door het mengsel heen en poets je tanden zoals altijd. Voilà! Doe dit een aantal keer in de week en zult al snel resultaat zien.

View post on TikTok

Beeld: pinterest

Must reads 👀