Celebs

Baby news! Zangeres Tabitha is bevallen van haar tweede kindje

tabitha-bevallen

Baby news! Zangeres Tabitha (30) is bevallen van haar tweede kindje. Samen met haar vriend Mauron maakte de zangeres dit super leuke nieuws bekend op Instagram. De kersverse ouders hebben een dochter mogen verwelkomen. 

In verwachting

Een jaar na de geboorte van haar dochter Imaya maakte Tabitha bekend dat ze opnieuw in verwachting was. Ze deelde een paar mooie foto’s met haar vriend Mauron en hun dochter Imaya, waar de zangeres met bolle buik op schittert. ‘We kunnen niet wachten om je vast te houden en voor altijd van je te houden. Je zus, papa en ik wachten geduldig tot we allemaal samen zijn’, deelde de zangeres onder de Instagram post. Een paar weken nadat ze het leuke nieuws deelde, plaatste Tabitha een foto van de gender reveal, waar al duidelijk werd dat het stel in verwachting was van een babygirl!

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook:
Verdrietig nieuws voor zangeres Tabitha: ‘Rust zacht

Bevallen van dochtertje

Op Instagram deelt Tabitha nu het leuke nieuws dat ze is bevallen van een dochtertje! De kersverse moeder deelt een foto van het nieuwe gezinslid. ‘Vandaag ben je alweer een week bij ons, thuis in ons warme nest mochten wij jou in onze armen sluiten. Ons cadeautje, ons kleine meisje’, schrijft ze bij de post. De naam van het meisje houden Tabitha en Mauron nog even geheim. Wij wensen de kersverse ouders veel geluk toe samen met hun lieve baby!

View post on Instagram
 
Beeld: Instagram: @tabithamusik

Must reads 👀