Celebs

Dit is de reden dat Sylvia nog niet heeft gezoend in de Bachelorette

Jamy
sylvia-geersen-de-bachelorette

Sylvia Geersen is nog steeds druk op zoek naar haar ware liefde. Het groepje mannen wordt steeds kleiner en de keuze wordt voor Sylvia steeds lastiger. Maar doordat er nog maar een aantal mannen over zijn, heeft Sylvia wel meer tijd om de mannen individueel beter te leren kennen. Maar verder dan een goed gesprek is de bachelorette nog niet gegaan. Sylvia vertelt nu de reden waarom er nog niet is gezoend.

Sylvia Geersen

In een gesprek met RTL Boulevard vertelt Sylvia dat zij het op sommige momenten wel erg pittig vond. “Ik ben er gewoon heel vriendschappelijk ingegaan. Ik dacht, dat is een mooie basis. En dan merk je vanzelf wel of je een klik hebt of niet.” Nou, die klik was er zeker. “Ik had ineens een klik met heel veel mannen! Toen wist ik het ook niet meer”, vertelt de bachelorette. Sylvia vertelt nu ook de reden waarom er nog niet is gezoend.

View post on Instagram
 

Diepgaande gesprekken

De mannen en ook Sylvia zijn erg open naar elkaar en hebben veel diepgaande gesprekken. Zo vertelde de bachelorette al eerder aan Joris openhartig over haar heftige relatie met haar ex-man, en had zij het eerder met Matthijs over het overlijden van haar zus en vader. Naast de diepgaande gesprekken is er nog weinig actie geweest, maar Sylvia vertelt eerlijk waarom er nog niet gezoend is.

Lees ook: 
Déze Bachelorette-deelnemer heeft zijn baan opgezegd voor Sylvia

Zoenen

Sylvia krijgt steeds meer gevoel voor de mannen en heeft al veel gesprekken met ze gevoerd. Maar we hebben tot nu toe nog weinig actie gezien in de afleveringen. De vrijgezelle mannen die het hart van Sylvia willen veroveren, moeten dan ook aardig hun best doen om een kusje met Sylvia uit te wisselen. “Zoenen doe ik niet zomaar”, vertelt de bachelorette aan RTL Boulevard. “Ik vind dat je daar wel een beetje kriebels voor moet hebben als je dat wil doen.”

Toch maakt Sylvia duidelijk dat er al aardig wat kriebels zijn voor onder andere Tjeerd, Joris en Matthijs. Dus we moeten nog even geduld hebben, maar misschien zien we binnenkort een romantische zoen. Wij hopen van wel!

Beeld: Instagram: @sylviageersen