Celebs

Sylvia Geersen deelt verdrietig nieuws: ‘Ik praat er nooit over’

Nicoline
sylvia-geersen-verdrietig-nieuws

In de laatste aflevering van Special Forces VIPS liepen de emoties heel hoog op. De deelnemers stonden namelijk niet alleen voor super zware beproevingen, maar moesten ook nog eens iets heel persoonlijks aan elkaar delen. Sylvia Geersen deelt verdrietig nieuws met de anderen, wat voor heel heel lastig was. “Ik praat er nooit over.”

Moeilijke periode

Hoewel buitenstaanders vaak denken dat het leven van BN’ers over rozen gaat, geeft Sylvia eerlijk toe dat dit verre van waar is. In het programma Special Forces VIPS praat ze dan ook openhartig over de lastige dingen die ze heeft meegemaakt de afgelopen jaren. “Er is heel erg veel gebeurd, de afgelopen drie jaar. Ik heb veel miskramen gekregen. Ook een tweeling. Ik praat er nooit over.” Gelukkig voor Sylvia kan ze wel met haar familie praten over deze lastige periode, maar tegelijkertijd beangstigd dit haar ook. “Voor mij, dit programma, is het ook dat ik mezelf heel erg blootgeef. Want iedereen gaat het nu weten en dat wist niemand, alleen mijn familie.”

Lees ook:
HNTM-Esmée krijgt een bizarre vraag over haar gewicht

Masker

In de aflevering zien we dat Sylvia ook het een en ander deelt over haar ex-vriend. Zo vertelt ze dat haar ex een keer glas in haar gezicht gooide en ze vaak werd uitgescholden. “Daar kan je echt mensen kapot mee maken, hoe je tegen mensen praat.” Tot slot benoemt ze nog dat ze het lastig vindt dat sommige mensen zo snel een mening over haar vormen. Ze heeft het gevoel dat mensen haar enorm onderschatten en denken dat ze dom is. “Ik lach alles altijd een beetje weg. Dat is een beetje een masker dat ik voor mezelf heb opgezet.” Heftig! Gelukkig krijgt Sylvia na het delen van haar verhaal een dikke knuffel van een van haar medekandidaten. Lief!

Beeld: Videoland