Films & Series

Sylvia Geersen deelt details over het nieuwe seizoen van The Bachelorette

Danique
sylvia-geersen-the-bachelorette

Nog héél eventjes wachten en dan kunnen we Sylvia Geersen zien shinen in het nieuwe seizoen van The Bachelorette. Het model heeft in een interview al het een en ander laten weten over het seizoen nieuwe seizoen.

Sylvia Geersen over The Bachelorette

Om in het thema te blijven lanceert Videoland op Valentijnsdag 2023 het nieuwe seizoen van The Bachelorette. Sylvia Geersen gaat in de komende afleveringen op zoek naar haar ware liefde. Ondanks dat het nog twee maandjes duurt voordat we haar zoektocht kunnen bekijken, deelt het model alvast een tipje van de sluier.

“Ik ben er echt ingegaan met het idee: ‘Ik zou heel graag mijn liefde willen vinden in dit programma”, vertelt Sylvia. Ze “ging er in met een puur hart, al namen de zenuwen het soms wel over van het enthousiasme.” De Bachelorette legt uit dat ze het op sommige momenten best wel spannend vond. “Ik kan nog best wel onzeker zijn. En als ik iemand leuk vind, kan ik nog wel verlegen zijn. Dan sta je daar met een roos en dan staan er een groot aantal mannen voor je neus en dat is wel heel erg spannend.”

Lees ook:
Sylvia Geersen deelt verdrietig nieuws: ‘Ik praat er nooit over’

Monica Geuze

Helaas mag de hoofdrolspeelster nog niks verklappen over het einde van haar liefdesavontuur, maar ze geeft wel al toe dat ze “meerdere mannen héél erg knap vond.” Ze vertelt dat het een prachtig avontuur was en dat ze blij was dat ze dit met presentatrice (en nieuwe vriendin) Monica Geuze mocht delen. “Ik geloof wel dat het goed is gegaan. Ik zei het al: ‘ik heb mijn eerste liefde al gevonden”, gaat Syl verder. “Ik vind Monica prachtig. Ze is wel mijn vriendinnetje geworden. Monica heeft me veel advies gegeven. We hebben gehuild, gelachen en lief en leed gedeeld. Dus dit wordt een fantastisch mooie show.” Dat belooft dus veel goeds!

View post on Instagram
 
Beeld: Instagram @sylviageersen