Celebs

Oh no! Heeft Sylvia Geersen ruzie met deze Bachelorette-deelnemer?

sylvia-geersen-bachelorette-ruzie

Er blijft nog maar een klein handje mannen over voor Sylvia Geersen. De heren van De Bachelorette kunnen de finale al ruiken. Maar het lijkt erop dat de ster van de show het niet met iedereen even goed kan vinden. Is er ruzie ontstaan na de opnames?

Spoiler-alert!

De Bachelorette

Er is vandaag weer een nieuwe aflevering van De Bachelorette verschenen op Videoland. De heren worden één voor één de deur gewezen en er blijven niet veel mannen over. Doordat Sylvia Geersen nu nog maar omringt is door een klein groepje, is er ruimte om kennis te maken met dierbaren van de singles. De brunette is erg onder de indruk van alle nieuwe gezichten en verhalen die ze te horen krijgt. De emoties lopen hoog op, maar ze is vastberaden over welke drie deelnemers ze meeneemt naar de volgende ronde. Ondanks dat wij als kijker nog weinig drama en spanning hebben gemerkt, gaan er geruchten dat Sylvia Geersen ruzie heeft met één van de Bachelorette-deelnemers. Om wie zou dit gaan?

Lees ook:
Giancarlo over contact met Sylvia Geersen voor De Bachelorette

Ruzie

Na de laatste rozenceremonie is duidelijk geworden dat Tjeerd, Joris en Samé mee mogen naar de volgende ronde. Hier krijgen zij nog even de kans om indruk te maken op de prachtige Sylvia en haar hart te veroveren. De winnaar is nog niet bekend, maar er gaan geluiden dat er één van de mannen sowieso niet met Syl naar huis gaat! Als we JuiceChannel mogen geloven heeft Bachelorette Sylvia Geersen ruzie met Samé.

“Over het algemeen hebben wij niet zoveel juice gehad over dit seizoen van De Bachelorette, maar toch is een van onze volgers iets opgevallen”, begint het bericht in de Instagram Stories van Juicechannel. “Inmiddels zijn er nog maar drie namen over en is het programma bijna afgelopen. Onze volger ging namelijk even in de ‘volgend’ lijst van Sylvia kijken en zag dat Samé daarin ontbrak. Dat is wel heel opvallend, aangezien hij bij de laatste drie zit.” Oh no! Betekent dit dat er iets is voorgevallen tussen de twee? We gaan het allemaal zien in de laatste afleveringen van De Bachelorette!