Films & Series

Sylvia Geersen stuurt weer twee mannen naar huis in de Bachelorette

sylvia-geersen-de-bachelorette

Het is alweer donderdag en dat betekent een nieuwe aflevering van De Bachelorette. Het was een emotionele aflevering dit keer en Sylvia stuurde wéér twee mannen naar huis.

De Bachelorette

In de nieuwste aflevering van De Bachelorette zien we dat de emoties al snel hoog oplopen en dat Sylvia Geersen aan het einde hele lastige beslissingen moet maken. De aflevering begint luchtig met een poolparty en een spelletje, maar tijdens de driedubbele diner-date slaat de sfeer al snel om. Aan Matthijs om de date te beginnen. Hij mag het voorgerecht met Sylvia delen. Het raakt Sylvia diep wanneer Matthijs vertelt dat hij zijn beide ouders is verloren. Het model heeft dit namelijk vrij recent ook meegemaakt met haar vader. De tranen schieten in de ogen bij dit intieme gesprek aan tafel.

Hierna volgt Tom, aan hem de eer om het hoofdgerecht met Syl te delen. Tijdens dit deel van de date verloopt het toch allemaal wat stroever dan gehoopt. Dit valt hen beide op, maar gelukkig staat er voor Sylvia weer een nieuwe date te popelen.

Lastige jeugd

Waar het gesprek hiervoor niet echt op rolletjes liep, lukt dat Rick wel bij het nagerecht. Ook deze single doet een heftig boekje open. Hij vertelt over zijn jeugd en dat hij vroeger ruim 120 kilo woog en heel erg gepest werd. Naar feestjes gaan zat er voor hem ook niet in, want hij heeft altijd voor zijn zieke moeder moeten zorgen. Later ging hij zijn tienerjaren inhalen en raakte hij verslaafd aan cocaïne door zijn ‘lang leve de lol’-instelling. Nu is Rick gelukkig helemaal clean en hoopt hij op een rooskleurige toekomst. Staat Sylvia dan aan zijn zijde?

Lees ook:
Déze Bachelorette-deelnemer had wilde plannen met Sylvia

‘Moeilijkste rozenceremonie’

Na zo een emotionele dag, was het nu wel tijd voor wat anders. Sylvia laat de mannen tegen elkaar strijden op een hindernisbaan en daar laat spierbundel Tjeerd een grote indruk achter. Hij krijgt the wilde rose van de bachelorette, waar hij later een date mee kan kapen. Aan het einde van de aflevering is het dan ook niet verrassend dat Tjeerd ook een rode roos krijgt en door is naar de volgende aflevering.

De rest van de rozenceremonie is minder vanzelfsprekend. De Bachelorette Sylvia Geersen noemt het zelf namelijk ‘de moeilijkste rozenceremonie tot nu toe.’ Shaka, Samé, Melvin, Joris, Matthijs, Oscar, Giancarlo en Rick weten ook een roos te bemachtigen. Dit betekent dat het liefdesavontuur voor Tom en Sam hier stopt. Het model vindt deze keuze heel erg lastig en geeft toe dat ze bij sommige mannen al rupsjes voelt, dat zijn “potentiële vlinders”.

View post on Instagram
 
Beeld: videoland

Must reads 👀