Films & Series

OMG! Heeft Sylvia Geersen het einde van De Bachelorette verklapt?

sylvia-geersen-bachelorette-verklapt

Het nieuwe seizoen van De Bachelorette gaat morgen dan eindelijk van start. Maar heeft het nog wel zin om te gaan kijken? Het lijkt er op dat Sylvia Geersen het einde van haar liefdesavontuur in De Bachelorette namelijk al heeft verklapt!

De Bachelorette

Veel fans staan op springen en kunnen niet wachten op de start van het nieuwe seizoen van De Bachelorette, maar het lijkt erop dat Sylvia Geersen het einde al verklapt heeft. Dit seizoen proberen er weer 17 mannen het hart van de BN’er te veroveren. Aan Sylvia de taak om rozen te verdelen en de ware te vinden. Gelukkig hoeft ze dit niet alleen te doen en krijgt ze hulp van presentatrice (en vriendin) Monica Geuze.

View post on Instagram
 

Eigenwijs

“Advies kan je Sylvia wel geven, maar die vrouw is zó eigenwijs dat ze alles precies doet zoals ze het zelf wil”, lacht Monica. Sylvia vertelt dat ze het heel lastig vond om mannen naar huis te sturen. “Dan sta je daar en zie je al die ogen op je gericht. Alle mannen nerveus, en ik wist natuurlijk al wie geen roos ging krijgen. Dat vond ik wel moeilijk”, legt ze uit. “Bij de een nog moeilijker dan bij de ander. Maar je wil niemand kwetsen, natuurlijk.”

Maar er zaten natuurlijk ook veel goede en mooie momenten tussen. “Iedere ochtend stond ik heel blij op: ‘Yes, het is weer een nieuwe dag. In een hele mooie villa, waar alles werd geregeld. Het was de ervaring van mijn leven, echt waar”, aldus Sylvia. De ervaring telt zeker mee, maar heeft de influencer dan ook the one gevonden?

Lees ook:
Déze eerste beelden van De Bachelorette zorgt voor rillingen bij de fans

Het einde verklapt

In een interview met Shownieuws heeft Sylvia het gisteren uitgebreid over het programma gehad. Ze halen er een oud fragment bij, waar Sylvia Geersen haar mond voorbij praat en mogelijk het einde verklapt van De Bachelorette. Er werd aan haar gevraagd wat de plannen zijn met de aankomende feestdagen (de kerst van 2022). “Lekker met familie, ik ben natuurlijk helemaal alleen en single, zo net na de Bachelorette”, antwoordde de realityster.

Sommigen denken dat ze dit expres zei en precies weet wat ze doet, maar de meningen zijn erg verdeeld. Andere bronnen hebben namelijk vermeld dat Sylvia juist aan het opscheppen is over een nieuwe liefde. Ze zou ‘een captain aan de haak hebben geslagen’. Gaat dit over kapitein Joris? Wij zijn benieuwd!

Watch on YouTube

Beeld: Instagram @sylviageersen

Must reads 👀