Celebs

OMG! Suzan & Freek delen héél goed nieuws

suzan-freek-netflix-documentaire

Het succesvolle muziek-duo Suzan & Freek is niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. Al hun presentaties worden beloond met wel iets heel erg leuks! Suzan en Freek krijgen hun eigen Netflix-documentaire!

Suzan & Freek

Het liefdeskoppel Suzan & Freek is al sinds 2014 bezig met het maken van muziek. Het duo plaatste jarenlang wekelijks covers op Facebook. In 2016 brachten ze een cover uit van The Chainsmokers met hun nummer Don’t Let Me Down. Deze video werd door de band opgemerkt en zij deelde dit met al hun volgers. Je kan je voorstellen dat de cover van Suzan & Freek binnen no-time de hele wereld overging.

Dit was de kickstart die het duo nodig had, want enkele jaren later kwamen ze in 2018 met hun zelfgeschreven nummer ‘Als het avond is’. Dit werd direct een hit en het Nederlandse volk was razend enthousiast over die nieuwe muziekduo. De single kreeg meerdere prijzen en werd zelf bekroond met goud nadat ze de zes miljoen (!) streams hadden behaald. Wow! Hierna volgden natuurlijk nog talloze andere hits en hebben ze ondertussen al in elk stadion in Nederland opgetreden.

Lees ook:
WOW! Dit hoge bedrag vragen Suzan en Freek voor een optreden van 30 minuten

Tussen Jou en Mij

Het koppel heeft dit ongelofelijke avontuur van de afgelopen jaren dan ook grotendeels vastgelegd. Het Nederlandse Netflix-account deelt op Instagram het goede nieuws. “Dit is waar dromen van gemaakt zijn”, staat er onder de teaser-trailer van de docu. “Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij is begin volgend jaar te zien op Netflix”, kondigt de streamingdienst aan.

In de video zien we beelden van zalen vol met fans en de grote groei van het duo in de muziekwereld. Het zal ongetwijfeld ook gaan over het privé leven van de love birds. Wij kunnen niet wachten! Ga jij kijken?

View post on Instagram
 

 

Beeld: instagram @suzanenfreek

Must reads 👀