News

Love is in the air bij Suus van B&B Vol liefde: ‘Een beetje verliefd geworden’

suus-bb-vol-liefde-vriend

Get ready want onze altijd vrolijke Suus, die de harten van de kijkers heeft veroverd met haar sprankelende persoonlijkheid in het populaire televisieprogramma B&B Vol Liefde, heeft groot nieuws! Na haar avontuur in Zweden en haar helpende hand als kok in de Spaanse B&B bij Debbie en Paul, heeft Suus nu een wel héél goede reden om in Nederland te blijven!

Suus van B&B Vol Liefde

Suus vond tijdens haar deelname aan ons favoriete programma, B&B Vol Liefde misschien niet de liefde van haar leven, maar ze vormde wel andere relaties met andere deelnemers. How cute! Zo vertrok ze met haar camper richting Can Portell, waar ze aan de slag ging in de Spaanse B&B bij Debbie en Paul.  Ze liet op Instagram ‘heel stoked’ te zijn om hier te mogen werken. Wij zouden het niet erg vinden om een nachtje te vertoeven in de B&B van Debbie; overal bloemen, circuswagens, Spaanse fiësta’s en elke dag een vers ontbijtje. Onze Suus heeft het heerlijk! Hoewel ze hard moet werken als kok, heeft ze het zo te horen naar haar zin gehad. “Het is onwijs gezellig, dus ik doe het met liefde. Ik blijf hier voorlopig wel.”

Back in Beverwijk

Inmiddels is ze weer thuis, en daar heeft ze het helemaal op de rit, deelt ze via Instagram. ‘Hallo, lieve interweb vrienden, hier een kleine update over Suuski!’, laat Suus weten onder een gezellige fotocarrousel op Instagram. Ze heeft een ‘kei lijpe kas’ gebouwd in Haarlem en heeft vervolgens twee grote levensupdates: ze heeft een megamatras gekocht, want ze gaat op zichzelf wonen! In Beverwijk, vanaf volgende week. En dan, als kers op de taart, vertelt Suus dat het op liefdesgebied inmiddels ook een stuk beter gaat: ‘En als kers op de taart ben ik misschien ook een beetje verliefd geworden 🤯’

View post on Instagram
 

Smoorverliefd

Als Suus even terug is in Nederland, slaat de vonk over! Onze Suus is helemaal in de wolken met haar nieuwe vriend Edu, die ze heeft ontmoet in het skatepark. Het lijkt erop dat het koppel tot over hun oren verliefd is! In een interview met RTL Boulevard vertelt de kersverse vriend van Suus enthousiast: “Het is geweldig om verliefd te zijn op Suusje. Ze is gewoon een spontane, lieve, vrolijke, springende vrouw!” How cute! Suus zelf laat weten dat hij ontzettend lief voor haar is en echt anders dan Bram van B&B Vol Liefde.”

Beeld: Instagram @suuskiiiii