News

Suus van B&B Vol Liefde geeft update: “Super chill”

Suus besloot om haar geluk te beproeven in het bekende televisieprogramma B&B Vol Liefde. Haar bestemming was Zweden, waar ze hoopte de ware liefde te vinden met Bram aan haar zijde. Helaas waren er geen vonken tussen hen en werd het al snel duidelijk dat hun liefdesverhaal ten einde kwam. Gelukkig heeft Bram ondertussen wel zijn droompartner gevonden in Esra. Maarre hoe gaat het nu met Suus eigenlijk?

B&B Vol Liefde

Het bekende televisieprogramma B&B Vol Liefde is al een tijdje voorbij. Maarre laten we eerlijk zijn, voor ons gaat het avontuur nog steeds door. Wij blijven de kandidaten volgen op de voet. Enne, dat geldt ook voor de altijd vrolijke Suus. Ze waagde de sprong en reisde helemaal naar Zweden om daar de liefde te vinden met Bram. Helaas bleek al snel dat er geen vonk was en ook niet zou komen. Maar het avontuur van Suus in de B&B-wereld is nog lang niet voorbij! Dus, hoe vergaat het Suus tegenwoordig?

Zo gaat het met Suus

Suus had gehoopt de liefde te vinden met Bram, maar helaas is dat niet gelukt. Gelukkig heeft ze wel verschillende vriendschappen overgehouden aan het programma. Nu werkt ze in de Spaanse B&B van Debbie en Paul, wat supergezellig is! Wil je weten hoe het verder met Suus gaat? Volg dan de fanpage van B&B Vol Liefde. Daar lees je namelijk dat het goed met haar gaat: “Met Suus gaat alles goed. Ze is nog lekker bij Debbie in Spanje aan het werk!” Natuurlijk is het niet alleen maar werk voor Suus, ze maakt ook gebruik van haar vrije tijd. Ze is vaak te vinden op haar skateboard of neemt een verfrissende duik in het water.

Ze geniet er ook van om rond te rijden in haar camper. Gelukkig kan ze dat nu weer doen, nadat haar camper een tijdje geleden was ingebroken. Ze slaapt zelfs in haar camper, maar dat was na de inbraak best wel eng. Dus besloot ze om voor de zekerheid naast haar bed een hamer te leggen – OMG.

De feestdagen staan inmiddels om de hoek en dat betekent dat je zo dicht mogelijk bij je vrienden en familie wil zijn. Ook Suus keert daarom terug naar Nederlandse bodem. “Ze is tot begin december bij Debbie aan het werk en daarna gaat ze terug naar Nederland voor de feestdagen”. In januari kijkt ze dan nog even of ze in Nederland blijft of dat ze terug gaat naar Spanje. Sick, succes Suus!

Beeld: Instagram: @suuskiiiii