Food

Dit recept voor een heerlijke sushiburger gaat viral op TikTok

sushi burger

Wie is er nou niet dol op sushi en burgers? Wij ieder geval wel! Maar wat nou als je niet meer hoeft te kiezen. Onze favo food-TikTokker Victoria Minell heeft namelijk een recept gemaakt voor de sushiburger en die blijft niet onopgemerkt.

TikTok

Het is niet de eerste keer dat we een lekker recept van TikTok hebben gedeeld. De app staat namelijk vol met de lekkerste ideetjes voor ontbijt, lunch, tussendoortje en diner. En van dit recept gingen we spontaan watertanden. Want het is de beste combinatie ooit! TikTokker @victoriaminell laat ons namelijk in haar video precies zien hoe je een sushiburger zelf kunt maken. Enne, het is helemaal niet zo moeilijk. Dit moet je dus zeker eens proberen!

Lees ook: 
Yummy: het recept voor overheerlijke churros pannenkoeken

Recept voor een sushiburger

Het recept voor een sushiburger gaat dus helemaal viral op TikTok. Gelukkig is het gerecht niet zo moeilijk om zelf te maken. De ingrediënten die je nodig hebt, zie je in de video. Het enige wat je moet doen is alle ingrediënten op maat snijden en netjes boven elkaar leggen. Hierdoor kun je het norivelletje goed opvouwen en blijft alles erin zitten. Mensen zijn obsessed met het nieuwe gerecht en de reacties zijn ook enorm positief. Zo zegt iemand: “Omg your recipes are always too good”. Als ze het pakketje opgevouwen heeft, pakt ze het geheel nog eventjes in de pan om het crispy te maken en zodat alles goed op zijn plek blijft. Ga jij dit thuis ook uitproberen?

View post on TikTok

Beeld: Pinterest