Lifestyle

Wait what?! Uit onderzoek blijkt dat sushi-lovers vaak heel slim zijn

Danique
sushi-slim

Je hebt een enorme hekel aan sushi of je bent er he-le-maal gek van. Nou, sushi-lovers goed nieuws voor jullie! Uit onderzoek blijkt dat mensen die veel sushi eten hartstikke slim zijn. 

Onderzoek wijst uit dat slimme mensen veel sushi eten

Plan dus maar snel je volgende sushi-date in!

Slim door sushi

Veel mensen houden er enorm van, sushi. Niet alleen omdat het heel erg lekker is, maar ook omdat het gezond is en niet zo zwaar op de maag valt. Daarnaast is het ook nog eens gezellig om met je vrienden je eten te delen en dat kan perfect met deze maaltijd. Maar hoe reageer je als wij jullie vertellen dat sushi je ook nog eens slimmer maakt!

Lees ook:
Wil je maken! Dit pastarecept is goed voor je hersenen

Onderzoek

Omega 3 is een vet dat heel gezond voor je is en meedraagt aan je hersenvitaliteit. Door deze vitaliteit kan je op fysiek én mentaal vlak beter presteren. En drie keer raden waar heel veel omega 3 vetten in zitten? Precies, ja, sushi (wel met vis erin natuurlijk)! Kortom, je wordt dus simpelweg slimmer van dit overheerlijke gerechtje, omdat je een beter concentratievermogen ontwikkelt.

Dat vis goed voor je is wist iedereen wel, maar het goede nieuws houdt hier niet op! Uit recent onderzoekt blijkt dat ook je reactievermogen toe neemt wanneer je sushi eet. En je bent ook nog eens minder snel moe dan mensen die geen sushi eten. Dit klinkt als muziek in de oren voor ons! Eet smakelijk! 😉

Beeld: pinterest