Lifestyle

9 struggles waar je als knappe vrouw last van hebt

struggles knappe vrouw

Wij vrouwen zijn veel bezig met ons uiterlijk en willen dan ook het liefst zo knap mogelijk zijn. Maar mensen denken hier vaak te makkelijk over. Dit zijn namelijk negen struggles waar je als knappe vrouw last van hebt.

1. Onzekerheid

Een van de struggles van een knappe vrouw, is dat zij heel veel onzekerheden heeft. Het komt namelijk niet vaak voor dat een knappe vrouw zichzelf helemaal het einde vindt. Zij zien er vaak verzorgd en knap uit, doordat ze hier hard voor werken. Zo zijn ze dagelijks in de sportschool te vinden, zitten ze aan een streng dieet en verzorgen zij regelmatig hun huid en haar. Het is dus niet makkelijk om altijd maar in shape te blijven en er verzorgd uit te zien.

2. Mensen haten je

Vrouwen onderling zijn niet altijd beste vriendinnen. Veel vrouwen hebben namelijk een hekel aan andere vrouwen omdat ze er knap uitzien. Dit is vaak een vorm van jaloezie, omdat zij er zelf niet zo uitzien. Girls support girls, right?

3. Hoge verwachtingen

Mensen hebben vaak hoge verwachtingen van je als je knap bent. Je kunt nergens opdagen zonder er tot in de puntjes verzorgd uit te zien. Zodra je jezelf een keer niet helemaal opmaakt en leuk aankleed, zullen mensen denken dat je ziek bent.

4. Mensen denken dat je dom bent

We kennen allemaal wel het gezegde dom blondje en als je dan ook nog eens knap bent, dan ben je helemaal de pineut. Want knappe vrouwen zijn volgens veel mensen een stuk dommer dan minder aantrekkelijke vrouwen. Why?

5. Je krijgt commentaar als je zeker van jezelf bent

Het is een moeilijke situatie, want als je onzeker bent vinden mensen het weer raar. Maar zodra je te zeker van jezelf wordt, vinden mensen je gelijk arrogant. Confusing!

6. Mensen denken dat je alles voor elkaar krijgt

In veel gevallen krijgen vrouwen wel meer voor elkaar dan mannen, maar als je knap bent dan gaan mensen er vanuit dat je echt alles voor elkaar krijgt.

7. Onzekerheid met je partner

Het blijft altijd de vraag of je partner met jou samen is voor je looks of voor wie je bent als persoon. Sommige mannen zullen namelijk alleen maar een vrouw daten voor haar uiterlijk en hun eigen imago. Disgusting!

Lees ook: 
Déze 5 modetrends vinden mannen niet aantrekkelijk bij vrouwen

8. Intimidatie op de werkvloer

Dit is een enorm probleem voor knappe vrouwen op de werkvloer wat soms voor een enorme kwelling kan zorgen. Zo kun je als hot girl geen strakke kleding naar je werk dragen omdat je weet dat mannen zullen staren.

9. Je kunt niet bevriend zijn met een man die een vriendin heeft

Dit is ook zeker een van de struggles waar een knappe vrouw altijd mee te maken heeft. Je kunt niet bevriend zijn met een man die een vriendin heeft. Nooit! Veel vrouwen verliezen zelfs mannelijke vrienden omdat hun nieuwe partner hun verbiedt om met ze om te gaan, zelfs niet in groepsverband!

Beeld: instagram: @kendalljenner