News

Beschuit met muisjes: Stijn Fransen is bevallen van tweede kindje

stijn-fransen-bevallen

Leuk babynieuws voor Stijn Fransen en haar verloofde Siegried Jongsma. Op Instagram deelde het stel namelijk dat Stijn is bevallen van hun tweede kindje.

Stijn Fransen

Actrice Stijn Fransen heeft al eerder een kindje gekregen met haar verloofde Siegried, toen werd Lieuwe in 2021 geboren. Daarna, in november 2022, hebben is Stijn op één knie gegaan voor Stijn en hebben ze zich verloofd. “In New York in High Line Park. Hoe romantisch wil je het hebben?”, schreef Stijn toen op Instagram. Wanneer het stel daadwerkelijk in het huwelijksbootje stapt is nog niet bekend, maar er is nu dus wel ander goed nieuws.

Bevallen van tweede kindje

“Nine. Daar is ze dan onze kleine meid”, is er te lezen op het Instagram-account van Stijn. Ze laat aan haar volgers weten dat ze op 8 juli is bevallen van haar dochtertje en deelt dan ook een lieve foto waarop ze Nine vasthoudt. En ook haar broertje Lieuwe moest haar natuurlijk even komen bewonderen. “Wij duiken weer heerlijk onze bubbel in want het was een pittige bevalling, dus we moeten even bijkomen”, schrijft ze nog.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Dit Temptation-koppel is in verwachting van hun eerste kindje

Felicitaties op Instagram

Op Instagram krijgen Stijn en Siegrid veel positieve reacties van hun volgers. “Gefeliciteerd lieverds!!”, schrijft Buddy Vedder. En ook Chantal Janzen feliciteert het stel. “HOERA! Gefeliciteerd! En welkom Nine”, schrijft Sarah Chronis nog. Wij wensen Stijn en haar kersverse gezinnetje veel geluk toe samen.

Beeld: Instagram: @stijn_fransen

Must reads 👀