Lifestyle

Met dit trucje kan je stiekem Instagram Stories bekijken

stiekem-instagram-stories

We hebben allemaal wel eens gehad dat we héél graag iemands Instagram Story willen kijken, maar dan wel zonder dat diegene het ziet. En met dit trucje kan dat nu! Wij vertellen je hoe je stiekem iemands Instagram Story kunt bekijken. 

Stiekem Instagram Stories bekijken

Het klinkt misschien een beetje psycho, maar we hebben allemaal wel eens de drang om iemand’s socials he-le-maal uit te pluizen. Van volgers checken tot Stories kijken én het liefst doen we dit natuurlijk allemaal ongezien! Instagram heeft het ons heel moeilijk gemaakt om anoniem te ‘stalken’, maar toch hebben wij dé manier gevonden! Zo kan jij stiekem iemands Instagram Stories zien zonder een enkel spoort achter te laten. 😉

Zo doe je dat!

Stap 1: Open de Instagram app en zoek bovenin tussen de Stories degene die jij stiekem wil bekijken. Klik hier niet op! Kies een story links of rechts van deze en bekijk deze even.

Stap 2: Houd dan je vinger even stil op het scherm, zo zet je de story op pauze.

Stap 3: Hier wordt het tricky, dus goed op letten! Haal je vinger dan heel eventjes weer los van je scherm en swipe half naar de story die jij wil zien. Let op: doe dit voorzichtig, anders ga je alsnog helemaal naar de foto toe. Op deze manier laat Instagram alvast een stuk zien van de foto, zonder dat je hem dus ‘bekeken’ hebt. Zo staat jouw naam dus niet in de viewers-list van de persoon die jij aan het stalken bent! They’ll never know! 

Wij probeerden het ook even uit, we namen Anna Nooshin’s story als voorbeeld. Een klik op de story links van die van Anna en een halve swipe naar rechts, zo komt het er dan uit te zien. Je ziet bijna de hele foto en Anna heeft niks door. Ha!

De tekst gaat verder onder de foto

Lees ook:
Zien! Dit zijn de 5 coolste tips en tricks van de nieuwe iOS16 update

Even oefenen

Als je de drie bovenstaande stappen goed op volgt moet het lukken. Wel raden we aan om eerst even met een story van een vriendin het trucje te oefenen. Als je te vroeg loslaat, schiet je alsnog door naar de story van de desbetreffende persoon. Ook al werkt deze trick aan beide kanten, is het misschien makkelijker om op de story aan de rechter kant te klikken van degene die jij wil zien. Als je dan persongelijk loslaat, gaat die verder naar de volgens in plaats van terug naar de story van jouw ex! Practice makes perfect! 

Beeld: pinterest

Must reads 👀