Astrologie

Dit is jouw zwakste punt in een relatie volgens je sterrenbeeld

sterrenbeeld-zwakste-punt-relatie

In relaties maken mensen fouten. Ze doen dingen verkeerd, kwetsen elkaar en geven soms te snel op. Een relatie kost nou eenmaal wat moeite. Daarom vertellen we wat jouw zwakste punt is in een relatie volgens je sterrenbeeld.

Steenbok | 22 december t/m 19 januari

Laten we dit lijstje van zwakste punt in een relatie starten met de zelfstandigste sterrenbeeld van allemaal, de Steenbok. Steenbokken zijn enorm ambitieus en gaan recht op hun doel af. De Steenbok bereikt wat hij wil bereiken door hier hard voor te werken. Ze zijn toegewijd en betrokken. Heel goed natuurlijk, maar door het streven naar succes kan je je partner wel eens vergeten. De kleine momentjes samen met je partner zijn net zo belangrijk en ook daar moet je tijd voor vrijhouden!

Waterman | 20 januari t/m 18 februari

Watermannen zijn erg open minded en avontuurlijk. Ze worden niet graag vastgebonden of gecontroleerd en genieten van een vrij leven. Dit is natuurlijk heel erg fijn zolang je partner dit ook is. Watermannen zijn zelfs zo open minded dat een open relatie voor hun geen gek idee is. Zij zien het meer als een avontuur. Houd er wel rekening mee dat dit voor je partner een stap te ver kan zijn.

Vissen | 19 februari t/m 20 maart

Vissen hebben over het algemeen hoge verwachtingen als het gaat om de liefde, dit kan dus weleens een valkuil zijn. Je bent een enorme romanticus, maar je bent ook extreem gevoelig en kan je goed inleven in andermans gevoelens. Je bent dus heel emotioneel betrokken en kunt bijna direct aan iemand zien hoe diegene zich voelt. Kijk wel uit! Het kan zijn dat je lover hier anders in staat en hier meer moeite mee zal hebben.

Ram | 21 maart t/m 19 april

Rammen houden het tempo er graag in en zijn niet bang voor een stootje. In een relatie gaan ze vaak in de vijfde versnelling en soms kan dit te snel gaan voor de ander. Het is belangrijk om geduld te hebben in een relatie en ook om te blijven luisteren naar elkaar. Take it easy! 

Stier | 20 april t/m 21 mei

Stier, slow down! Jij rent graag op je doel af. Je bent ook enorm koppig wat wel eens lastig in een relatie kan zijn. Je staat niet snel open voor de mening van een ander waardoor de communicatie soms wat stroef verloopt. Praat met elkaar! Wie weet begrijpen jullie elkaar dan wel beter.

Tweelingen | 22 mei t/m 20 juni

Er wordt wel eens gezegd dat Tweelingen two faced zijn. Dit is helemaal niet waar! Tweelingen zoeken gewoon graag het randje op en blijven continu bezig om de relatie spannend en interessant te houden. Een relatie met een Tweelingen zal dan ook nooit saai zijn! Ze hebben ook enorm last van FOMO en vervelen zich snel. Hierdoor kan je partner wel het gevoel krijgen niet leuk genoeg te zijn.

Kreeft | 21 juni t/m 22 juli

Een Kreeft is zeer gevoelig, liefdevol en romantisch. Ze zijn bang om gekwetst te worden en stellen zich daardoor ook minder snel open naar andere mensen. De Kreeft is daarom bijna niet te lezen en zal ook een muur optrekken die je moeilijk kan laten zakken. Wees niet bang om naar je partner uit te spreken hoe je je voelt. Be yourself and be honest! 

Leeuw | 23 juli t/m 22 augustus

Het liefst krijg jij de hele dag door complimentjes van je lover. Je houdt ervan als je bewonderd wordt en wil graag het gevoel krijgen dat je nodig bent. En trust us, jullie zijn prachtig, maar je lover wil ook wel eens in de watten gelegd worden.

Maagd | 23 augustus t/m 22 september

Maagd, jij bent super perfectionistisch. Je hebt hoge verwachtingen en wil ook dat je partner hieraan voldoet. Je zet je partner hierdoor onder veel druk. Niemand kan aan jouw kritische eisen voldoen. Niemand is perfect en iedereen maakt wel eens fouten. Laat iedereen in zijn of haar waarde en geef je partner ook de ruimte om zichzelf te zijn. Nobody is perfect!

Weegschaal | 23 september t/m 22 oktober

Jij bent niet vies van een beetje flirten. Je bent een hopeloze romanticus, maar heb niet altijd vlekkeloze relaties gehad. Je kan soms erg afstandelijk zijn waardoor je partner het gevoel krijgt dat hij of zij in de weg staat. Sta open om samen hierin te groeien en zie wat voor mooie toekomst jouw te wachten staat.

Lees ook: 
Déze sterrenbeelden hebben het vaakst zin in avontuurtje tussen de lakens

Schorpioen | 23 oktober t/m 21 november

Schorpioen, jij heb nogal last van trust issues. Je vindt het lastig om andere te vertrouwen en stelt je daarom minder snel open voor de liefde. Wanneer ze zich wel hebben opengesteld en je ‘binnen’ bent, bereid je dan maar voor op een partner die je zal overladen met liefde. Be honest over je gevoelens en angsten. Hierdoor zal de band met je partner een stuk sterker worden.

Boogschutter | 22 november t/m 21 december

Je bent een echte avonturier maar vind het daarom ook lastig om jezelf vast te leggen. Je bent op zoek naar uitdaging en spanning en dit zoek je ook in een relatie. Wees niet bang om je te binden, zie het als een groot avontuur.

Beeld: Pinterest